ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Ελλάς ολέ, ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ...


Ούτε ένα, ούε δυο, ούτε δέκα, ούτε είκοσι. Πενήντα πέντε (αριθμός 55) ολόκληρα χρόνια είχε να νικήσει η Εθνική Ελλάδος στην Τουρκία. Και τα κατάφερε... Με ένα «έξυπνο» γκολ του Γιάννη Αμανατίδη (παιδί μεταναστών στη Γερμανία και σήμερα αρχηγός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ελλάδος νίκησε στο «Αλι Σαμιγιέν» την Τουρκία και δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος των προκριματικών πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, «εξαφανίζοντας» σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο τον αντίπαλο, που το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν ένα δοκάρι, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Δηλώσεις

Γιάννης Αμανατίδης: «Όλη η ομάδα όχι μόνο εγώ κάναμε ένα πολύ καλό ματς και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος όλα τέλειωσαν καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με το 1-0, η πρόκριση είναι δικιά μας. Μπορούμε να γιορτάσουμε».

Κώστας Χαλκιάς: «Πολύ μεγάλη η νίκη, μετά από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ψυχή και πήραμε αυτή την μεγάλη νίκη. Την αφιερώνουμε σε όλους του Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: