ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Δηλώσεις Γιάννη Μανιάτη

"Από την αρχή της χρονιάς πίστευα στο κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Τώρα, μετά την κλήρωση ΘΕΛΩ να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε.." δήλωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ο νεαρός διεθνής με την εθνική ελπίδων, παίκτης του Πανιωνίου κάνει αποκλειστικά στο www.wind.com.gr τις πρώτες εκτιμήσεις για τον 8ο όμιλο όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε γνωστές ομάδες της γηραιάς ηπείρου. Δηλώνει την πίστη του στις δυνατότητες του Πανιωνίου εκτιμώντας πως η ομάδα του έχει μάθει πολλά από τις πρόσφατες αναμετρήσεις με την κυπελλούχο Γαλλίας Σοσό. Δεν θεωρεί πως υπάρχει κάποιος αντίπαλος με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες στον συγκεκριμένο όμιλο, όμως απαιτείται σοβαρότητα και πειθαρχία καθώς δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι από εδώ και πέρα.

** Γιάννη, ποια η πρώτη σκέψη που έκανε βλέποντας την κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ;

"Κατ αρχή, δίχως να θέλω να φανώ υπεραισιόδοξος εκτιμώ πως είναι σε γενικές γραμμές μια καλή κλήρωση για εμάς καθώς θεωρητικά υπήρχαν και πολύ πιο δύσκολοι όμιλοι για τον Πανιώνιο. Βέβαια, όλα θα φανούν στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Με μια πρώτη ματιά νομίζω ότι είναι ένας όμιλος όπου μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.."

** Ποια ομάδα θεωρείς πως είναι πως είναι η πιο δύσκολη ομάδα στον 8ο όμιλο;

"Έτσι όπως βλέπω τις ομάδες νομίζω πως το παιχνίδι με την Γαλατά Σαράϊ θα είναι το πιο δύσκολο και το πιο δυνατό για εμάς. Είναι μια πολύ δυνατή Τουρκική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Όμως σίγουρα και η Μπορντώ προέρχεται από μια πολύ δυνατή ποδοσφαιρική σχολή, την οποία αντιμετωπίσαμε πρόσφατα (Σοσό). Θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ δίχως ασφαλώς να μπορούμε να πούμε πως και τα άλλά δύο παιχνίδια θα είναι εύκολα. Κάθε άλλο.."

** Από τα παιχνίδια με την Σοσό πήρατε κάποια μαθήματα για τη συνέχεια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

" Όντως φάνηκε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι σε αυτή τη φάση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της χώρας της. Τη νικήσαμε με 2-0 στη Γαλλία αλλά ήρθε εδώ για να τα παίξει όλα για όλα. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ όταν κατάφερε να προηγηθεί και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ! Μάθαμε πως δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε μια στιγμή σε αγώνες με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου.. Από εμάς εξαρτάται πάντως το πώς θα πάει ένα παιχνίδι. Εφόσον είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι τα πάντα θα εξαρτώνται από εμάς.."

** Ο Πανιώνιος μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού; Ποιοι παράγοντες θα το καθορίσουν αυτό;

"Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από την αρχή της σεζόν και έπειτα από την καλή πορεία που κάναμε πέρυσι θέλαμε μια καλή κλήρωση για να μπούμε στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Μετά την πρόκριση επί της Σοσό είναι λογικό να ανέβουν οι προσδοκίες μας. Πίστευα από την αρχή της χρονιάς πως μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Τώρα, μετά την κλήρωση ΘΕΛΩ να προχωρήσουμε στην Ευρώπη γιατί πιστεύω ότι είμαστε σε θέση και έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Να είμαστε καλά σαν ομάδα. Εάν παίξουμε όπως ξέρουμε και όπως μπορούμε, νομίζω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στον όμιλό μας.."

Δεν υπάρχουν σχόλια: