ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Με Κουμορτζί στη Σουηδία

Με ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής την παρουσία του Κουμορτζί στην αποστολή, αναχώρησε η αποστολή του Πανιωνίου για τη Σουηδία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Χέλσινγκμποργκ για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. O Γκανέζος μέσος όπως ενημέρωσε η UEFA τους "κυανέρυθρους" δεν έχει συμπληρώσει κάρτες κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην ενδεκάδα.

Η προετοιμασία επί Ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με μία προπόνηση το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο τραυματίας Λουρένσο. Αντίθετα οι Μανιάτης και Τζιμπούρ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν θα είναι στα πλάνα του προπονητή τους.

Η αποστολή απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:Κένινγκ, Γκάσπαρ, Αραβίδης, Μάκος, Μανιάτης, Καπετάνος, Σπυρόπουλος, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Τζιμπούρ, Κουμορτζί, Πλετς, Κρέσιτς, Μαϊστόροβιτς, Κόντης, Κουτσόπουλος, Σκούφαλης, Μπερτέ, Ριμπέιρο και Νικολάου.

Η αποστολή του Πανιωνίου θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και στη συνεχεία θα μεταβεί οδικώς στο Χέλσινγκμποργκ. Έπειτα θα ακολουθήσει στις 20:30 προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Χέλσινγκμποργκ.

Την Τετάρτη η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο του αγώνα (Olympia Stadion) στις 18:30 και ο Έβαλντ Λίνεν θα δώσει την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στις 20:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: