ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Ομάδα (μπάσκετ...) έτοιμη για όλα!

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου, διοίκηση, τεχνικό τημ και παίκτες του Πανιωνίου στο γήπεδο του Ελληνικού. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός, ο προπονητής της ομάδας Μηνάς Γκέκος και ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησαν στους δημοσιογράφους και ανέλυσαν τους στόχους της ομάδας για την σεζόν 2007-2008 στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας για να απολαύσουν τη νέα της σύνθεση στο τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας" που ξεκινάει την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. ΕΔΩ οι πληροφορίες για το τουρνουά!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός μίλησε για το διετές πλάνο πάνω στο οποίο χτίστηκε η φετινή ομάδα του Πανιώνιου. "Μετά από όσα συνέβησαν το καλοκαίρι όπου σχεδόν όλοι οι παίκτες της επιτυχημένης περσινής ομάδας πήγαν σε άλλες ομάδες, θέσαμε ένα νέο διετές αυτή τη φορά πλάνο. Είναι η πρώτη σεζόν στην οποία θα συνεργαστούν άμεσα ο προπονητής της ομάδας Μηνάς Γκέκος με τον τεχνικό διευθυντή Μέμμο Ιωάννου. Η συνεργασία τους που ξεκίνησε με τις μετεγγραφές των νέων παικτών θα συνεχισθεί πάνω σε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο που στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο αλλά έχει αποδειχθεί επιτυχημένο στο εξωτερικό. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και φέτος". Οσον αφορά το χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ που ξεκίνησε με τη μεγάλη συμφωνία με την Volvo Cars ο κ.Λιανός τόνισε: "Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες και μάλιστα άμεσα".
Αναφορικά στο θέμα του γηπέδου του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, υποστήριξε πως "συνεργάζομαι με τον κ.Τσακίρη και την ΠΑΕ Πανιώνιος στο θέμα του γηπέδου και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά υπάρχει θέληση και διάθεση ώστε ο Πανιώνιος να αποκτήσει δικό του νέο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ολοι στην ΚΑΕ Πανιώνιος χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας που ανεβάζει τον πήχη και για την ομάδα του μπάσκετ". (Είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ λέμε...).

Ο προπονητής του Πανιώνιου Μηνάς Γκέκος
δήλωσε ενθουσιασμένος από το υλικό των παικτών της ομάδας. "Διαθέτουμε φέτος μία ομάδα γεμάτη νιάτα και φρεσκάδα. Ολα τα παιδιά από τις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας έχουν διάθεση αλλά και κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους. Το ιδιαίτερο με την φετινή ομάδα του Πανιώνιου είναι ότι απαρτίζεται από παίκτες που προέρχονται από διαφορετικές μπασκετικές σχολές και φιλοσοφίες, αλλά που παράλληλα έχουν διάθεση να μάθουν και να προσαρμοστούν", τόνισε ο Μηνάς Γκέκος συμπληρώνοντας: "Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς όταν πρέπει. Είμαστε νέα ομάδα, με 10 νέους παίκτες και σίγουρα θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε όλοι στις υποχρεώσεις της ομάδας", δήλωσε ενώ στέλνοντας και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Πανιώνιου είπε: "Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαστε μία ομάδα μαχητική που θα δίνουμε και στα 40 λεπτά ενός αγώνα όλη μας την ενέργεια. Θα παίζουμε πιεστικά σε άμυνα και επίθεση με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται αλλά και να ευχαριστιέται ο κόσμος που θα βλέπει τους αγώνες μας το μπάσκετ".

Από πλευράς των παικτών της ομάδας, ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Καλαμπόκης,
δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο. Μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, σοβαρή οργάνωση και υψηλούς στόχους. Είμαστε μία νέα ομάδα με ταλαντούχους αλλά και έμπειρους παίκτες. Αυτό που απομένει είναι να βρούμε την κατάλληλη χημεία μεταξύ μας. Στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας. Είμαστε μία από τις 5-6 ομάδες της Α1 που θα μονομαχήσουν για την 3η θέση. Η αποστολή μας είναι βέβαια πολύ δύσκολη αλλά είμαστε διατεθημένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: