ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Μας αρέσουν τα δύσκολα...

Πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2ου γύρου (φάση ομίλων). Την ΠΑΕ Πανιώνιος εκπροσώπησαν οι κ.κ. Τσακίρης και Μαυρόπουλος.
Το πρόγραμμα του Πανιωνίου
1η 25.10.2007 εκτός έδρας Χελσινγκμπόργκ
2η 08.11.2007 - -
3η 29.11.2007 εντός έδρας Γαλατάσαραϊ
4η 06.12.2007 εκτός έδρας Αούστρια Βιέννης
5η 19.12.2007 εντός έδρας Μπορντό

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Χριστόφορος Μαυρόπουλος: "Την κλήρωση την θεωρώ βατή παρότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Θα προτιμούσα όμως η σειρά των αγώνων να ήταν διαφορετική. Καθώς φαίνεται ο πρώτος αγώνας με την Χέλσινγκμποργκ στη Σουηδία είναι το κλειδί και ο δείκτης για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα."

Γιώργος Τσέλιος:
"Την κλήρωση μπορώ να την χαρακτηρίσω στα μέτρα μας. Θα προτιμούσα αντί για Γαλατάσαράϊ ή Μπορντό να παίζαμε στην Νέα Σμύρνη με μία εκ των Χέλσινγκμποργκ ή Αούστρια Βιέννης. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα περάσουμε στον επόμενο γύρο."

Γιώργος Δέδες: "Είμαι αρκετά αισιόδοξος, θεωρώ θετικό ότι παίζουμε τις δύο πιο δυνατές ομάδες του ομίλου στην Νέα Σμύρνη. Το τι μπορούμε να καταφέρουμε εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι έχουμε πολλές ελπίδες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, όμως όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο."

Έβαλντ Λίνεν: "Πρέπει να αποδεχόμαστε κάθε κλήρωση. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε τη κλήρωση από το πώς ακούγονται στα αυτιά μας τα ονόματα των αντιπάλων. Το πιο βασικό είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοι μας και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς. Η Χέλσινγκμποργκ μπορεί να έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ όμως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι απέκλεισε την Χέρενφεν. Η Γαλατάσαραϊ και οι Μπορντό είναι δύο πολύ καλές ομάδες με μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τέλος η Αούστρια Βιέννης είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Αυστρίας. Σίγουρα θα γίνουν καλοί αγώνες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: