ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 22 Απριλίου 2007

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν και Ταμαντανί Ενσαλίβα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

« Νομίζω ότι είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σήμερα . Πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη και πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη σημερινή μας παρουσία. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και πιο μεγάλο και θεωρώ πως το 1ο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που παίξαμε τη φετινή χρονιά. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και δεν επιτρέψαμε σχεδόν καμία ευκαιρία στον Π.Α.Ο.Κ. , σκοράραμε 2 υπέροχα γκολ απο τον Φανούρη Γουνδουλάκη και τον Νίκο Σπυρόπουλο, είχαν πολύ καλή διάθεση και χαιρόμουν να τους βλέπω να παίζουν τέτοια μπάλα. Φυσικά περίμενα ότι ο αντίπαλος θα έμπαινε δυνατά στο 2ο ημίχρονο και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Υπήρχε νευρικότητα στον πάγκο γιατί δεν κλειδώσαμε τον αγώνα πιο νωρίς, στο τέλος όμως το καταφέραμε. Στο 2ο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. μας δυσκόλεψε αρκετά και είδαμε γιατί βρίσκεται στη 4η θέση, δεν μπορώ όμως να πω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μας γιατί είναι πολύ δύσκολο να ξανά παίξεις ημίχρονο σαν το 1ο. Στο τέλος δεχτήκαμε γκολ που δεν χρειαζόταν , είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήταν δίπλα μας , που μας συμπαραστάθηκε και εύχομαι να συνεχίζουν να γεμίζουν έτσι το γήπεδο, γιατί εμψυχώνουν και βοηθούν την ομάδα και κάνουν τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω». Όταν ο Γερμανός προπονητής ερωτήθει αν θα πανηγυρίζει από την πρώτη χρονιά την έξοδο στην Ευρώπη, απάντησε «Δεν είμαι προφήτης και δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Αν το πετύχουμε θα χαρώ πολύ δεν είναι όμως ο στόχος αυτός, στόχος είναι να διεκδικούμε κάθε χρόνο την έξοδο στην Ευρώπη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΠΗ

Ακόμα με δήλωση του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος κ. Κουτρούπης επισήμανε: «Αναφορικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας στο οποίο φέρεται ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα να έχει δώσει δισέλιδη συνέντευξη, δηλώνουμε πως ουδέποτε ο παίκτης έδωσε συνέντευξη και το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο. Η Π.Α.Ε. με αφορμή τα παραπάνω θα προβεί αύριο σε καταγγελία σε Π.Σ.Α.Τ. και Ε.Σ.Η.Ε.Α. για να αποκατασταθεί ηθικά τουλάχιστον το όνομα του ποδοσφαιριστή μας αλλά και αυτό της ΠΑΕ Πανιώνιος».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΜΑΝΤΑΝΙ ΕΝΣΑΛΙΒΑ

« Θέλω να δηλώσω πως δεν έδωσα ποτέ συνέντευξη. Κάποιοι με πλησίασαν έξω από το γήπεδο λέγοντας μου πως είναι φίλαθλοι και θέλουν μια φωτογραφία, μου έκαναν διάφορες ερωτήσεις και απάντησα πως δεν μπορούσα να απαντήσω χωρίς άδεια από την ΠΑΕ Πανιώνιος. Το Σάββατο είδα τις φωτογραφίες δημοσιευμένες μαζί με μία κατασκευασμένη συνέντευξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: