ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 15 Απριλίου 2007

"Αυτοκτονία" στο Ελληνικό...

Με μία πικρή γεύση από το αποτέλεσμα, ένα μεγάλο παράπονο για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία αλλά και με ψηλά το κεφάλι ο Πανιώνιος Forthnet έφυγε το απόγευμα της Κυριακής από το γήπεδο του Ελληνικού όπου αντιμετώπισε ως ίσος προς ίσο τον πρωταθλητή Παναθηναικό από τον οποίο ηττήθηκε μετά από μεγάλη μάχη με 86-89 στην παράταση...
Οι κυανέρυθροι του Λούκα Παβίτσεβιτς ίσως στο καλύτερο φετινό τους παιχνίδι κοίταξαν στα μάτια τον "ανίκητο" αντίπαλό τους, άξιζαν τη νίκη η οποία δεν ήρθε όμως τόσο λόγω του λάθους των διαιτητών στο φινάλε της κανονικής περιόδου που με αντιαθλητικό φάουλ-φάντασμα κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναικό στο παιχνίδι αλλά και λόγω των λαθών, από την ένταση της τόσο σημαντικής αναμέτρησης, στα κρίσιμα σημεία του ματς.
Πάντως, όπως παρατήρησαν και οι δύο προπονητές μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στους παίκτες του Πανιώνιος Forthnet αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια για το πάθος που έδειξαν στον αγώνα κάνοντας υπερήφανους τους πάνω από 2.000 φίλους της ομάδας που απόλαυσαν έναν από τους καλύτερους αγώνες μπάσκετ της φετινής περιόδου στην Α1. Οσο για τον μεγάλο άτυχο της βραδιάς, αυτός ήταν ο Αντρέ Χάτσον ο οποίος τραυματίστηκε από σκληρότατο -δίχως να τιμωρηθεί ανάλογα...- φάουλ του Μάικ Μπατίστ ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ένας σοβαρός τραυματισμός πάνω από το δεξί μάτι που τον έθεσε νοκ-άουτ από την διαδικασία της παράτασης.
Δυστυχώς για πολλοστή φορά φέτος αποδείχθηκε ότι η ομάδα δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα που θα πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις σε στιγμές που η μπάλα "καίει".

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 34-28, 55-53, 73-73 (κανονικός αγώνας), 86-89 (παράταση)
ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Forthnet (Λούκα Παβίτσεβιτς): Καυκής 10, Περπέρογλου 15 (3), Ντόιτσιν, Χατζής 2, Αρσλάν 15 (4), Αγγελόπουλος 1, Ουίνστον 22 (4), Ντραγκοϊλοβιτς 9, Χάτσον 12

Δεν υπάρχουν σχόλια: