ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Αρσλάν ο... "γαβροφάγος"

Ένα μοναδικό σερί νικών συνεχίζει ο Εντέρ Αρσλάν εις βάρος του Ολυμπιακού την τελευταία τετραετία. Ο Τούρκος πλέι-μέικερ τόσο με τη φανέλα της Εφες Πίλσεν όσο και με αυτή του Πανιώνιος Forthnet μετράει μόνο νίκες κόντρα στους ερυθρόλευκους φτάνοντας πλέον στις επτά σερί σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει λάβει μέρος! Ο Αρσλάν έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες στην έδρα του Ολυμπιακού (τρεις στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και μία στο γήπεδο του Κορυδαλλού) και άλλες τρεις στην έδρα της Εφες Πίλσεν. «Δεν έχω κάτι… προσωπικό με τον Ολυμπιακό», λέει χαμογελώντας στο επίσημο site του Πανιώνιος Forthnet http://www.panioniosbc.gr/. «Η νίκη μας το Σάββατο ήταν προιόν ομαδικής προσπάθειας», τονίζει ο Τούρκος πλέι-μέικερ προσθέτοντας. «Είχε δίκιο ο προπονητής μας που είχε ότι δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε γρήγορα την ήττα από τον Παναθηναικό, έτσι όπως αυτή ήρθε. Θεώρησα μάλιστα και τον εαυτό μου υπεύθυνο εν μέρει γιατί στην προσπάθειά μου για το ριμπάουντ στην τελευταία φάση της παράτασης έστειλα τη μπάλα στον Χατζηβρέττα που έβαλε το τρίποντο. Όμως αποδείξαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι έχουμε τη δύναμη να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Πικραθήκαμε τόσο πολύ από την ήττα με τον Παναθηναικό αλλά παράλληλα πεισμώσαμε και τολμώ να πω ότι πριν τον αγώνα στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» όλοι μας ήμασταν σίγουροι για τη νίκη», τόνισε ο Αρσλάν καταλήγοντας. «Πλέον θέλουμε άλλες δύο νίκες για να κατακτήσουμε, ελπίζω, την 4η θέση. Οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι πολύ μεγάλες αφού αποδείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια μας ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

MVP της αγωνιστικής ο Αρσλάν

Μόλις στην δεύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Πανιωνίου ο Εντέρ Αρσλάν κατάφερε να… κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και τον τίτλο του MVP της 24ης αγωνιστικής. Ο Τούρκος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στην σπουδαία νίκη της επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.
Οι αριθμοί του δείχνουν πολλά…Πέτυχε 17 πόντους με ¾ βολές, 1/3 δίποντα και 4/5 τρίποντα, ενώ παράλληλα μοίρασε 3 ασίστ, έκανε δύο κλεψίματα και δύο λάθη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα…
1) Αρσλάν (Πανιώνιος) 1062) Βασίλης Σούλης (Αιγάλεω) 713) Μιχάλης Πελεκάνος (Πανελλήνιος) 324) Κέιντρεν Κλαρκ (Αιγάλεω) 215) Στράτος Περπέρογλου (Πανιώνιος) 21

Δεν υπάρχουν σχόλια: