ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Οι άσσοι του Πανιωνίου στο κατάστημα WIND στη Ν. Σμύρνη

Το κατάστημα WIND στη Ν. Σμύρνη επισκέφτηκαν οι κορυφαίοι παίκτες του Πανιωνίου, Φαμπιάν Εστογιάνοφ, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης και Αλβάρο Ρεκόμπα.
Η WIND στο πλαίσιο της χορηγικής της συνεργασίας με τον Πανιώνιο, έδωσε την ευκαιρία στους φίλαθλους της ομάδας να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα WIND στη Ν. Σμύρνη (Ελ. Βενιζέλου 81). Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρά οι άσσοι του Πανιωνίου Φαμπιάν Εστογιάνοφ, Γρηγόρης Μάκος, Γιάννης Μανιάτης και Αλβάρο Ρεκόμπα, ήρθαν σε επαφή και συνομίλησαν με τους φιλάθλους της ομάδας, μοιράζοντας αυτόγραφα σε ένα πολύ θερμό κοινό.


Στη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάστημα WIND οι παίκτες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την πορεία του Πανιωνίου, στο πλαίσιο των αποκλειστικών τους δηλώσεων: Ο ταλαντούχος Ουρουγουανός επιθετικός, Αλβάρο Ρεκόμπα, μίλησε για τις εμπειρίες του στη σεζόν με την ομάδα του Πανιωνίου, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στο σύλλογο και να προσφέρει ακόμα περισσότερα: «Η άφιξη και η προσαρμογή μου στην ομάδα δεν ήταν ιδιαίτερα ομαλή, λόγω του ότι βρισκόμουν εκτός αγωνιστικής δράσης για 3,5 μήνες. Μετά από μια τέτοια παύση δεν είναι εύκολο να επανέλθεις άμεσα και γρήγορα. Ένας τραυματισμός μου στη διάρκεια του πρωταθλήματος, με ανάγκασε να μείνω εκτός για κάποια παιχνίδια, τώρα όμως αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Παρόλα αυτά, η γενικότερη κατάσταση μου, δε μου επιτρέπει να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Βρίσκομαι μόλις στο 30-40% των δυνατοτήτων μου. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι, εφόσον παραμείνω στην ομάδα, την επόμενη χρονιά θα είναι όλα διαφορετικά. Επιθυμία μου είναι να μείνω στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο, γιατί έχω ακόμα πολλά να δώσω και δε θέλω να φύγω έχοντας αφήσει στον κόσμο μια αρνητική εικόνα. Βέβαια, το αν παραμείνω ή όχι, εξαρτάται από τις προθέσεις και τη θέληση της ομάδας. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο γι’ αυτό το θέμα, του έχω εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω, η απόφαση όμως θα ληφθεί από τη διοίκηση. Όταν ήρθα στην ομάδα, όλοι μιλούσαν θετικά για μένα, δεν κατάφερα όμως να τους αποζημιώσω. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το κάνω στη συνέχεια. Αυτό που προέχει τώρα είναι το κυνήγι των βαθμών, όλα τα άλλα θα τα δούμε εν ευθέτω χρόνο.»

Σε ερώτηση για το πώς θέλει να είναι το φινάλε του πρωταθλήματος για την ομάδα του είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι σε πολλά παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είναι αλήθεια, επίσης, ότι αδικηθήκαμε πολλές φορές από τη διαιτησία, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή δε μας δόθηκε ένα ξεκάθαρο πέναλτι, ενώ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη από τους διαιτητές, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό. Υπήρξαν παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά, δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Παρόλο που έχουμε καλή ομάδα, τα πράγματα δε μας πάνε καλά. Το μόνο που μας απομένει πλέον είναι να επιτύχουμε νίκες, ώστε να αναστρέψουμε αυτό το αρνητικό κλίμα, έστω και στο τέλος του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε βαθμούς, γιατί η θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα δεν αντικατοπτρίζει την αξία της ομάδας μας. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με νίκες. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάζεται όσο το δυνατό μεγαλύτερη ηρεμία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.»

Ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ εξέφρασε την επιθυμία να ανακηρυχθεί ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό βέβαια με μια νικηφόρα πορεία, στη συνέχεια, για την ομάδα του:«Φυσικά και θα το ήθελα να πάρω μια τόσο σημαντική διάκριση. Για κάθε παίχτη, είναι μεγάλη τιμή να επιλέγεται ως ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος. Ελπίζω να συμβεί και σε μένα. Όσο για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, θα είναι δύσκολη, αλλά έχουμε παίχτες με την κατάλληλη ποιότητα, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα 5 δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς από το κάθε παιχνίδι και να ανέβουμε με αυτόν τον τρόπο σε υψηλότερη θέση από αυτή που βρισκόμαστε τώρα. Όλα είναι εφικτά».

O διεθνής αμυντικός Γρηγόρης Μάκος, αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης και της παρουσίας της WIND ως χορηγός του Πανιωνίου: «Είναι πολύ όμορφο που βρεθήκαμε κοντά σε τόσο κόσμο και ειδικά σε τόσα πολλά παιδιά. Χαιρόμαστε που ο Πανιώνιος έχει κοντά του έναν τόσο σπουδαίο χορηγό, όπως η WIND και ασφαλώς νιώθουμε την υποχρέωση να σκεφτόμαστε ένα καλύτερο μέλλον στην ομάδα, έπειτα από μια χρονιά που προσωπικά εγώ τη θεωρώ πολύ άσχημη, με βάση τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μου. Ελπίζω, πως από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου και ασφαλώς τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, εκεί όπου πραγματικά του αξίζει..».

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, κ. Γιώργος Απέγητος, ο οποίος παρευρέθηκε στη εκδήλωση, δήλωσε: «Η WIND, είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Πανιώνιος. Η ουσιαστική βοήθεια της εταιρείας έχει συντελέσει τα μέγιστα στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια. Εκτός από τη συνεισφορά της στις ποδοσφαιρικές επιτυχίες του Συλλόγου, πρέπει να τονίσω ότι ενισχύει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αγκαλιάζοντας τμήματα του ερασιτέχνη Πανιώνιου ΓΣΣ, που στις τάξεις του προπονούνται καθημερινά 3.500 παιδιά. Είμαστε περήφανοι που πορευόμαστε μαζί με τη WIND. Έχουμε χτίσει μία δυναμική συνεργασία, που ευχόμαστε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα».

Οι πελάτες του καταστήματος WIND, με κάθε αγορά σύνδεσης ή καρτοκινητού WIND, με χρήση της αναβάθμισης τους ή ακόμα και με την αγορά συσκευής και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, κέρδισαν επίσημες φανέλες του Πανιωνίου, καθώς και μπάλες με τις υπογραφές των παικτών. Παράλληλα, όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση συμμετείχαν και στην ειδική κλήρωση που διοργανώθηκε για την περίσταση, με έπαθλα 2 κινητά Sony Ericsson K770.

Δεν υπάρχουν σχόλια: