ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

"Πάνθηρες" πρωταθλητές



Η ανδρική ομάδα βόλει του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ νίκησε τη Δευτέρα το βράδυ τον Κελεό 3-1 σετ και τερμάτισε στη πρώτη θέση (με 57 βαθμούς, έναντι 37 του δεύτερου Μοσχάτου) του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ. Οι "κυανέρυθροι" Πάνθηρες πάνε στα πλέι οφς με μοναδικό σκοπό να σφραγίσουν την άνοδο τους στη Β' εθνική. Μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή και όλους όσοι στήριξαν την ομάδα και ευχόμαστε σε τρια χρόνια να τους καμαρώνουμε στην Α1 κατηγορία. Ενα ξεχωριστό μπράβο στους "Πάνθηρες" που στήριξαν με πάθος την προσπάθεια της ομάδας βόλει... Πάντα τέτοια!
Το pgss.gr υποστηρίζει: "Η λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας βρήκε την ομάδα μας να κατακτά την πρώτη θέση.Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα μας επικράτησε του Κελεού με 3-1 (25-14,28-30,25-23,25-14). Η παρουσία του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά οδηγός για την νίκη. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσαν στον χθεσινό αγώνα, ο Μάριος Νικολάου και ο Γιάννης Μανιάτης που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι αθλητές, ο προπονητής και οι έφοροι θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους παρακολούθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας καθ'όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος. Με βάση την τελική βαθμολογία για την διαδικασία μπαράζ προέκυψαν τα εξής ζευγάρια :
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ - ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟ - ΑΟ ΚΕΛΕΟΣ
Η πρόκριση στον τελικό είναι στους 3 νικηφόρους αγώνες λαμβάνοντας υπ'όψιν τις αναμετρήσεις της κανοικής περιόδου....
Υ.Γ. Το Σάββατο στον Πανιώνιο Κόσμο μεγάλο αφιέρωμα στην ομάδα βόλει μκαι αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τη μεγάλη νίκη επί του Κελεού

Δεν υπάρχουν σχόλια: