ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Εξω και από το κύπελλο....

Η ομάδα ηττήθηκε 1-0 και στην Τρίπολη από τον Αστέρα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου. Η ομάδα έδειξε δυο πρόσωπα. Στο Α' ημίχρονο έκανε μια "χλωμή", άνευρη εμφάνιση και βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία που έκανε ο Αστέρας. Στο Β' ημίχρονο η απόδοση βελτιώθηκε, αλλά η ατυχία, σε συνάρτηση με την την ανικανότητα δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στην υπόθεση πρόκρισης.
Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Σκούφαλης, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ (46' Άντερσον), Νικολάου (76' Γουνδουλάκης), Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ, Λουρένσο (72' Ντελούρα), Κουτσόπουλος.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γιώτης Σταματόπουλος ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δίκαια ήμασταν πίσω στο σκορ. Θέλαμε να το αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δικαιούμαστε να έχουμε ένα γκολ και να αλλάξουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά που το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έκανε μεγάλο ταξίδι για να έρθει εδώ. Πιστεύω και στη συμπαράστασή τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είμαι προπονητής και θα παραμείνω προπονητής του Πανιωνίου με όλη μου την ψυχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: