ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Φιλικό με Ιωνικό

Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί, ο Πανιώνιος επικράτησε του Ιωνικού με 3-2. Ο Γιώτης Σταματόπουλος παρέταξε τους Ανδριόλα, Ντιαβαρά, Μπερτέ, Κοντοέ, Κουτσόπουλο, Μάκο, Αναστασόπουλο, Κοιλιάρα, Γουνδουλάκη, Μπάρκογλου, Κούκετς. Στο δεύτερο ημίχρονο την θέση των Μπάρκογλου, Κούκετς, Ντιαβαρά , Γουνδουλάκη, Μπερτέ, Κουτσόπουλο πήραν οι Σίμοσης, Μάκος Αλέξανδρος, Ζεμπέκος, Σταματάκος, Τζιμάνης και Καραβίδας.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε με 0-1 από αυτογκόλ του Μπερτέ, ενώ ισοφάρισε ο Μπάρκογλου έπειτα από ασσίστ του Κουτσόπουλου. Το 2-1 σημείωσε ο Κοιλιάρας από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ισοφάριση ήρθε για τον Ιωνικό από τον Γιονδή. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Μάκος, που είχε περάσει ως αλλαγή, από ασσίστ του αδελφού του Γρηγόρη.

*Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Εστογιανόφ συνεχίζει την φαρμακευτική αγωγή και αναμένεται την Τετάρτη να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων θα ενταχθεί από την Τετάρτη ο Ντάριο Κρέσιτς. Αύριο Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό, επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Τετάρτη στις 15:00 μμ στο προπονητικό κέντρο του Πανιώνιου στο Κορωπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: