ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Αλλη μια άδικη ήττα


Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΣΦΠ (και τον βοηθό Βελούδη...). Αλλη μια άδικη ήττα γιατί η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο πέτυχε δυο γκολ (Λουρέντσο, Αντερσον), όμως ο αντίπαλος πέτυχε τρια (το πρώτο όμως ήταν αντικανονικό, αλλά που να βρούμε το δικίο μας...). Από το ματς με τον Οσφπ μένει η εξαιρετική εμφάνιση του Αλβαρο Ρεκόμπα, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο ματς (ευτυχώς αυτή τη φορά δεν έγινε αλλαγή και στο 87 έδωσε πάσα "πάρε βάλε" στον Λάτκα που όμως αστόχησε) έδειξε ότι είναι πολυτέλεια για τον Πανιώνιο! Και η άψογη συμπαράσταση του "κυανέρυθρου" κόσμου που συμπαραστάθηκαν στους παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον, Μάκος, Εστογιανόφ, Κοντοές (83' Μπάρκογλου), Νικολάου (56' Μαϊστόροβιτς), Τζαβέλλας, Λουρένσο (66' Σκούφαλης).

Δηλώσεις Γιώτη Σταματόπουλου: "Πιστεύω πως σήμερα ήμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια η καλύτερη ομάδα, ελέγχαμε το παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με αντικανονικό γκολ του αντιπάλου, δεν χάσαμε όμως τον προσανατολισμό μας και ισοφαρίσαμε δίκαια και δίκαια βρεθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο μπροστά στο σκορ. Στη φάση της ισοφάρισης σταθήκαμε άτυχοι κι εκεί που δημιουργήσαμε μια κλασική ευκαιρία με τον Εστογιάνοφ που ήταν μόνος του να κάνει το 3-2 δεχτήκαμε σχεδόν στην επόμενη φάση το γκολ. Ηταν μια στιγμή έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός τιμωρεί αυτά τα λάθη με τον πιο αυστηρό τρόπο, όμως και πάλι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Λάτκα. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την τμόσφαιρα και συγχαρητήρια Ολυμπιακό για κατάκτηση τίτλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: