ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γ. Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Μετά από δύο εκτός έδρας παιχνίδια επιστρέφουμε στην έδρα μας. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην πιο σταθερή ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που συνδυάζει πολλές φορές καλό ποδόσφαιρο με το να παίρνει αποτέλεσμα. Φαίνεται στην βαθμολογία ξεκάθαρα ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς από την άλλη παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα παίξουν για το καλύτερο. Για την ψυχολογία ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός στην Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κερδίσει το παιχνίδι και έχει παίκτες που μπορεί να καλύψει κενά. Έχουμε όμως και εμείς αρκετές επιλογές. Ο Κοντοές εξέτισε τη ποινή του και επιστρέφει. Θα έχουμε μαζί μας και τον Εστογιανόφ. Ο Μανιάτης είναι καλύτερα και έπρεπε να βγει από το παιχνίδι στη Λιβαδειά και ο Μάκος επιστρέφει από την τιμωρία του. Ο Κουμορτζί δεν παίζει γιατί είναι τιμωρημένος, ο Κούκετς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα δούμε. Ο Κρέσιτς επέστρεψε αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Τόμας (Μπέλιτς) τα πήγε πολύ καλά με εξαίρεση το γκολ στην Λιβαδειά. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, είχε κάποιες αποκρούσεις που ήταν εξαιρετικές.
Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα
Αν καταφέρουμε να δείξουμε αυτή τη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση όπως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Ο Ολυμπιακός τα λάθη που κάνεις τα τιμωρεί με τον πιο αυστηρό τρόπο. Στα παιχνίδια με Ηρακλή, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Προσπαθήσαμε να δούμε τι φταίει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά έλειπε η αυτοσυγκέντρωση από την τελική πάσα. Το παιχνίδι και το είπαμε με τα παιδιά, τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Ίσως να έλειπε αυτό το πράγμα. Αυτό που μένει πάντα είναι όμως το αποτέλεσμα.
Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
Ήταν συγκινητική η εικόνα. Μας έδωσε ψυχολογία ο κόσμος να πάρουμε έστω και τον βαθμό και εύχομαι να είναι και πάλι κοντά μας. Βοηθάει πάρα πολύ να έχεις τη συμπαράσταση του κόσμου.
Για το αν υπάρχει πίεση και για τα εναπομείναντα παιχνίδια
Υπάρχει πίεση. Ειδικά όταν παίζεις και δεν έρχονται τα αποτελέσματα, θέλεις να κερδίζεις και να έχεις επιτυχίες. Δεν αλλάζει κάτι. Ούτε ήμασταν χαλαροί όταν κερδίσαμε, ούτε το βάλαμε τώρα κάτω. Η πίεση είναι αυτονόητη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είμαι αισιόδοξος για αυτά τα τέσσερα παιχνίδια για να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό τρόπο και μπορεί να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: