ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Πάλι χάσαμε δικό μας ματς...


Ισοπαλία 1-1 στη Λειβαδιά για τον Πανιώνιο. Αλλη μια αγωνιστική χωρίς νίκη. Και όμως όλα ήταν ιδανικά. Ο κόσμος έκανε τη Λειβαδιά... Νέα Σμύρνη, οι παίκτες έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη, αλλά για μια ακόμη φορά βοήθεια από τον πάγκο δεν υπήρχε. Αντίθετα μάλιστα η αδικαιολόγητη (και ανεξήγητη ποδοσφαιρικά) αλλαγή του Ρεκόμπα (ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας στο 35'...) παρά λίγο να στοιχίσει στην ομάδα. Ο πόντος που πήραμε στη Λειβδιά, σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας δίνουν ανάσα.

Πανιώνιος:
Μπέλιτς, Μανιάτης (70' Ντιαβαρά), Λάτκα, Σκούφαλης, Ρεκόμπα (79' Κουτσόπουλος), Γκονσάγκα, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Νικολάου, Τζαβέλλας, Λουρένσο (60' Γουνδουλάκης)

Υ.Γ. Οταν θέλει ο κόσμος του Πανιωνίου μπορεί να γίνει πραγματικά ο 12ος παίκτης. Μακάρι να μπορούσε να γίνει και προπονητής...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος δήλωσε μετά το ματς: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο σε μια δύσκολη έδρα. Αν και ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε δημιουργήσαμε άλλες δυο ευκαιρίες αλλά οι παίκτες μου δεν τις εκμεταλλεύθηκαν. Στο Β’ ημίχρονο ο Λεβαδειακός τα έπαιξε όλα για όλα για την ισοφάριση, αλλά έχασε μόνο μια κλασσική ευκαιρία με τον Ναπολεόνι. Εμείς ελέγχαμε το ματς και τελικά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που τόσο θέλαμε, καθώς είχαμε συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Επίσης πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας βοήθησε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».


Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν χθες στη Λειβαδιά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.


***Μετά τον Μίκαελ Ντελούρα ο οποίος παραβίασε το ωράριο και ο Ματίας Λάνγκαμπ κλήθηκε χθες σε απολογία από τη διοίκηση του Πανιωνίου. Ο Γερμανός αμυντικός δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και όπως όλα δείχνουν η σεζόν θα ολοκληρωθεί πρόωρα για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: