ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Κορίτσια για φίλημα

Η ομάδα των νεανίδων, το βράδυ της Δευτέρας 9/3, έκανε το σημαντικότερο βήμα στην προσπάθεια της να στεφθεί πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΝΑ και να προκριθεί στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.Στο τέλος ενός πολύ δυνατού αγώνα, με περίσσιο πάθος αλλά και άγχος, κατάφεραν πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα των Εσπερίδων με τελικό σκορ 42-33 (ημιχ. 27-20).
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους βρέθηκαν στο Βυζαντινό και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας. Τα κορίτσια της γυναικείας αμάδας, οι ομάδες των παγκορασίδων, κορασίδων, παίδων, γονείς και πολλοί φίλοι Πανιώνιοι, ήταν εκεί. Στον πάγκο, δίπλα στην προπονήτρια της ομάδας Τζωρτζίνας Παυλοπούλου, συνέδραμαν με την εμπειρία τους οι Πέτρος Αναγνωστόπουλος και Θανάσης Κωνσταντώνης. Πόντοι και συμμετοχή: Τσιαδή, Λόξα, Δανούση 11, Ντάνξι, Κατσέα, Μάλλη 4, Χρυσοχόου 3(1), Λιγνού, Βελέντζα, Πεσκάντζιου 3, Τσάρα 8, Σπανού 13(1).
Τα κορίτσια μας αφού ήδη έχουν νικήσει και τον Πρωτέα Βούλας στις 4/3 με 81-56, δείχνουν έτοιμες να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ.

Τα επόμενα ματς είναι

Τετάρτη 11/3 Κλ. Εθν. Αντίστασης 21.45 Π. Φάληρο –Πανιώνιος

Τετάρτη 18/3 Κλ. Βούλας 21.30 Πανιώνιος – Τερψιθέα

Κυριακή 22/3 Κλ. Κερατσινίου 19.30 Πήγασος Κορ. - Πανιώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: