ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Αναφορικά με τη πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Πανιωνίου, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:
- Ο σεβασμός του δημοσιογραφικού λειτουργήματος ήταν κάτι που ανέκαθεν αποτελούσε προτεραιότητα για εμάς, ακόμα και σε περιόδους όπου η κριτική είναι κατάφωρα άδικη εις βάρος της ομάδας μας.
- Οι συνθήκες εργασίας και η ασφάλεια των εκπροσώπων του Tύπου, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, με όλα τα προβλήματα που εξ αντικειμένου υπάρχουν, λόγω της παλαιότητας των υποδομών και της ανεπάρκειας των χώρων, σε καμία περίπτωση δεν υπολείπεται του μέσου όρου των συνθηκών των γηπέδων όπου διεξάγονται αγώνες της Super League.
- Σε κάθε περίπτωση (υποτιθέμενες κατά τους ισχυρισμούς του ΠΣΑΤ) ύβρεις φιλάθλων μας κατά δημοσιογράφων δεν είναι κάτι που μας ευχαριστεί, παρ' όλο που (δυστυχώς) είναι ένα φαινόμενο αφενός δύσκολο να περιοριστεί και αφετέρου ιδιαίτερα σύνηθες, σχεδόν σε όλα τα ελληνικά γήπεδα.
- Όμως, από το σημείο αυτό, μέχρι το να εκδίδονται ανακοινώσεις με βαρύτατες προσβολές κατά του Πανιωνίου ("ΠΑΕ που λειτουργεί υποκριτικά") και των φιλάθλων του ("...οργανωμένη αλητεία στο συγκεκριμένο γήπεδο") από ένα θεσμικό όργανο όπως ο ΠΣΑΤ, υπάρχει μια χαώδης απόσταση.
Επειδή το παρελθόν δε δείχνει ότι ο ΠΣΑΤ επέδειξε αντίστοιχη ευαισθησία σε περιπτώσεις πολύ σοβαρότερων ύβρεων κατά δημοσιογράφων σε άλλα γήπεδα.
Επειδή έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλουμε αν ο ΠΣΑΤ θα εξέδιδε ποτέ ανακοίνωση κατά "οργανωμένης αλητείας" σε γήπεδα "μεγαλύτερων" από τον Πανιώνιο ομάδων (λέμε "αν" γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί περιστατικό κατά δημοσιογράφου στα συγκεκριμένα γήπεδα … - γι΄ αυτό, άλλωστε, δεν έχει εκδοθεί ποτέ, λ.χ., ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά των ομάδων του ΠΟΚ...)
Επειδή ο ΠΣΑΤ και τα μέλη του αδιαφορούν προκλητικά για τις αρχές της ισονομίας στην εξάσκηση του «λειτουργήματος» της δημοσιογραφίας.
Επειδή τελικά ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να σέβεται τους δημοσιογράφους, περισσότερο απ΄ ότι οι δημοσιογράφοι σέβονται τον Πανιώνιο...
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Πανιώνιος θα απαντήσει όπως πρέπει στις δικαστικές αίθουσες όπου ο ΠΣΑΤ προτίθεται (κατά πρωτοφανή τρόπο) να μας σύρει και στη συνέχεια θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες αναφορικά με το απαράδεκτο κείμενο της ως άνω ανακοίνωσης-καταγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: