ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Να χαρώ εγώ μεταγραφικό σχεδιασμό...

Την απόκτηση του Ρόμπερτ Ποπόφ διαπραγματεύεται από χθες το βράδυ ο Πανιώνιος και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, η οικονομική διαφορά που υπήρχε, ανάμεσα στις απαιτήσεις του και αυτά που του προσέφερε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, καλύφθηκε. Εκτός απροόπτου ο Σκοπιανός αμυντικός θα περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Το www.sport fm.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Ποπόφ, Εράν Καμπάτας, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχει μία πολύ μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, η οποία δεν είναι ικανή να «χαλάσει» το deal.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ποπόφ μαζί με τον μάνατζέρ του βρέθηκαν το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 28χρονος δεξιός μπακ, όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, επιθυμεί να αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανιωνίου γι’ αυτό και κίνησε τις διαδικασίες -πριν από μία εβδομάδα- για να μείνει ελεύθερος από την Οσέρ (σιγά το δύσκολο...).

Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, έχουν περάσει από… σαράντα κύματα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, το μεσημέρι της Κυριακής ο Ποπόφ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γιώργο Κιντή, αλλά η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε, καθώς οι απαιτήσεις του ήταν υψηλές σχετικά με αυτά που του πρόσφερε ο Πανιώνιος.

Τελικώς, όπως αποκάλυψε ο Καμπάτας, οι δύο πλευρές έκαναν πίσω προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή. Πλέον, η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και τον Σκοπιανό αμυντικό είναι της τάξης των 50.000 ευρώ το χρόνο.

Υ.Γ1: Θυμίζω ότι ο Ρόμπερτ Πόπφ σε δυο σεζόν στην Οσερ αγωνίστηκε σε 6 (έξι...) ματς...

Υ.Γ. 2: Ο δαλάι λάμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Γιενς Μπανκσμπο έχει εγκρίνει την μεταγαρφή ενός ποδοσφαιριστή με 6 σμμετοχές σε δυο σεζόν;

Υ.Γ. 3: Είδατε στο Ψυχικό το γκολ του Επστάιν σε βάρος της Αεκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: