ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη Μίκαελ Στόρε

Συμπαθής, ψύχραιμος (ως Σουηδός...), αισιόδοξος, αλλά και διπλωμάτης εμφανίστηκε ο Μίκαελ Στόρε στην συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Στόρε προσπάθησε να "καλύψει" διοίκηση και Μπάνγκσμπο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, λέγοντας με χαμόγελο: "Είμαστε έτοιμοι...". Τώρα αν το πιστεύει το ξέρει μόνο αυτός...

«Είμαι στον Πανιώνιο παραπάνω από 120 ημέρες και επιτέλους ξεκινάνε τα παιχνίδια. Οι προπονήσεις πήγαν καλά και έχω βρει ένα καλό σχήμα. Ευτυχώς, δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό χθες (σ.σ. την Πέμπτη 26/8). Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι καλά και χαίρομαι που ξεκινάει επιτέλους η σεζόν. Μια πρεμιέρα είναι πάντα μια πρεμιέρα. Υπάρχουν προσδοκίες» και συνέχισε: «Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από τις προπονήσεις, αλλά κι εγώ έχω προετοιμαστεί όσο μπορώ καλύτερα».

Ερωτηθείς για το αν είναι ευχαριστημένος από την πληρότητα του ρόστερ, είπε: «Είναι προετοιμασμένοι (σ.σ. οι παίκτες). Η δουλειά κάθε προπονητή είναι να βρίσκει τις ικανότητες κάθε ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά. Πρέπει να είναι κριτής. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για τις αποχωρήσεις των Τζαβέλα, Νικολάου, Εστογιανόφ και για το αν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ήταν δικές του, προσωπικές επιλογές, δήλωσε: «Κάθε απόφαση παίρνεται συνολικά. Και από προπονητή και από διοίκηση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ήμουν λίγο προσεχτικός στην προετοιμασία για να μην έχουμε τραυματισμούς. Στην πρεμιέρα θα δοθούν απαντήσεις».

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Ολυμπιακό Β., τόνισε: «Είμαστε πολύ επιθετικοί, είμαστε ενωμένοι και ήρεμοι. Κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες και εμείς είμαστε έτοιμοι»!

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Γιενς Μπάνκσμπο, είπε: "Είναι τεχνικός σύμβουλος. Εχει σχέση με την ομάδα και έχει παίξει ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ"

Πριν τη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόταση για τον Γιάννη Μανιάτη (πιθανότητα από την Βελγική Γάνδη) την οποία ο παίκτης δεν αποδέχθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: