ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ηττα 1-0 από τη Μάλαγα


Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από την Ισπανική Μάλαγα σε φιλικό ματς που διεξήχθει στο Μπαντ Κρόισναχ της Γερμανίας. Στο πρώτο ημίχρονο οι "κυανέρυθροι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 15' μετά τον ωραίο συνδυασμό των παικτών του Πανιωνίου έξω από την περιοχή, ο Γουνδουλάκης έστρωσε στον Κοντοέ και αυτός σούταρε λίγο άουτ ενώ στο 19΄ μετά το σουτ Γουνδουλάκη έξω από την περιοχή,η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 20' ωστόσο η Μάλαγα άνοιξε το σκορ όταν μετά το γεμισμα από δεξιά και την κεφαλιά του Ελισέου παράλληλα με την εστία από αριστερά, ο Εντίνιο με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 33' μετά από γέμισμα του Πάτρικ Φουνγκουάγιο από αριστερά, ο Πούπο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 47' εξαιρετικό φάουλ Μπάλαμπαν λίγο έξω από την περιοχή μόλις άουτ η μπάλα, στο 59' από πάσα του Πάτρικ από αριστερά στον Οκπάκο το σουτ έξω από την περιοχή, πέρασε δίπλα απ'το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 86' φάουλ για την Μάλαγα έξω από την περιοχή από τα αριστερά, ο Ζόρντι Πάμπλο στη συμβολή των δοκαριών, ενώ στο 87' ο Ζόρντι Πάμπλο σκαφτό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Μπέλιτς κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Μάλαγα: Αρνάου, Γκάμεζ, Ελιγκτον, Μτίλιγκα (46' Τόρες), Γκιόνα, Γκονζάλες (76' Πορτίγιο), Ελισέου (46' Πάμπλο), Χουανίτο (90' Ράμος), Μπεναχούρ (60' Τορίμπιο), Λούκιουε (60' Χουανμί), Εντίνιο.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Κεντρέ (63' Κούρντι), Πάτρικ (88' Κοντοχρήστος), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Πούπο (46' Σκούρτης), Οκπάκο (72' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (65' Οκόρο), Κούκετς (72' Κολοβός), Μπάλαμπαν

*Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Μπάντ Κρόιτσχεν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνες ομογενείς, ενώ πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου μοίρασαν στα μικρά Ελληνόπουλα αρκετές φανέλες και σημαίες της ομάδας.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ριέρα, Βαζ Τε και Γιόνσον που τραυματίστηκε στην μύτη στην πρωινή προπόνηση (τίποτα ανησυχητικό).


ΒΡΑΔΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑ: Η ομάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ (καθότι τα Κ.Ν. έχουν μάτια και αυτιά παντού...) είχε αξιοπρεπή εμφάνιση. Σημαντικές οι ελλείψεις Μανιάτη, Κουμορτζί, Ριέρα. Ο Μπέλιτς έχει βαλθεί να τους τρελλάνει καθώς σε ένα ακόμη ματς ήταν πολύ καλός. Μήπως ο Φώτης (σ.σ. ο Στρακόσια ντε, ποιος νομίζατε ο Κουβέλης;) έχει βάλει το χεράκι του στην αναμόρφωση του Σλοβάκου γκολκίπερ; Λεω μήπως; Ο ρεπόρτερ των Κ.Ν. βαθμολόγησε με καλό βαθμό τον Φανούρη και τον Κοντοέ, ο οποίος βάζει δύσκολα στον Στάρε γιατί παίκτη με το πάθος, την αγωνιστικότητα και τη ψυχή του Γιαννάκη ο Σουηδός δεν έχει. Μήπως τον βάλει αριστερό μπακ, με δεξί τον Γιόνσον και να τελειώνουμε; Να μην ψάχνουμε και αριστερό μπακ; Θα γλιτώσουμε και καμιά 200άρια χιλιάρικα! Καλή εμφάνιση και από τον Φρανκ Κεντρέ. Ο Γάλλος είναι έμπειρος αμυντικός, το έδειξε και στο φλικό με τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίστηκε ενώ βρισκόταν στην Αθήνα 12 ώρες. χει σωστές τοποθετήσεις, αλλά του λείπει (ακόμα...) η φυσική κατάσταση. Ο Κεντρέ τα είπε μόνος του, διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε χθες. Γενικά η ομάδα ήταν καλή. Θετικό σημάδι. Οψόμεθα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: