ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Κοιτάξτε μια περίπτωση....

Θέλουμε σέντερ μπακ; Θέλουμε. Ο Κριστιάν Νασούτι (τον οποίο γλυκοκοιτάζει ο Μπάγεβιτς) μας κάνει; Για διαβάστε το στόρι:

Ο 27χρονος αργεντινός κεντρικός αμυντικός, είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Τουρκίας, η οποία ουσιαστικά τον είχε ανακοινώσει. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι είχε κάνει και δηλώσεις για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι τούρκοι οπαδοί, συγκρίνοντάς την με της Ελλάδας. Ο δανεισμός του όμως από την Ρίβερ ναυάγησε την τελευταία στιγμή, καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Η περίπτωσή του προτάθηκε και εξετάζεται πολύ σοβαρά από την ΑΕΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει ο Μπάγεβιτς, για τον παίκτη που θα χτίσει γύρω του την άμυνα. Εκτός αυτού γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της θητείας του στον Αρη (30 συμ./ 1 γκολ), πράγμα που συνεπάγεται άμεση προσαρμογή. Στο τελευταίο αναμένεται να βοηθήσει -εφόσον τελικά αποκτηθεί- και ο Νάτσο Σκόκο, με τον οποίο είναι κολλητοί.

Από κει και πέρα, το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Ρίβερ Πλέιτ εκπνέει το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο οι αργεντινοί είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κοντά στα 350.000 ευρώ, αλλά και να τον δανείσουν με ένα ποσό κοντά στα 100.000 ευρώ.

Οσο για το κασέ του, δεν ξεπερνά τα 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ είναι και κοινοτικός καθώς διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, κάτι που κάνει την υπόθεσή του ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για την Ενωση.

Σχόλιο: Αν ισχύουν τα νούμερα με 350.000 έχουμε για ένα χρόνο έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό, τον οποίο μπορούμε να αγοράσουμε του χρόνο με άλλα τόσα. Βέβαια σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό (λέγε Μπάνγκσμπο, Κιντής, τα ξέρουμε όλα...) της ΠΑΕ ο Νασούτι έχει ένα μεγάλο μείον. Δεν είναι αφρικανός, αλλά μήπως, λεω μήπως, ξεπεράσουμε αυτό το... εμποδιάκι για να αποκτήσουμε έναν πολύ καλό παίκτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: