ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μια απαραίτητη απάντηση...

Ελάχιστες φορές έχω χρησιμοποιήσει τα "Κ.Ν." για να απαντήσω σε σχόλια. Ομως αναγκάζομαι να το κάνω γιατί ο κύριος Καράβολας στο μπλογκ του "Φερμιόνια και Μποζόνια" σε ένα ποστ για την ομάδα αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Πανιώνιο Κόσμο:

"Βλέπω ότι όσο ο Πανιώνιος Κόσμος στήριζε τη διοίκηση και στο θέμα Λίνεν αλλά και με τον Φερέρα (αλήθεια ποιος έγραψε ότι ο Κούκετς μπορεί να παίξει μόνο σε 5χ5) η εφημερίδα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μόλις όμως τόλμησε να κάνει κριτική για την ιστορία με τον Εστογιάνοφ η εφημερίδα έκλεισε. Ξαφνικά λοιπόν οι δημοσιογράφοι της με την απίστευτη υπομονή στο θέμα Φερέρα θυμήθηκαν τις κριτικές ικανότητες τους και επιτίθονται στη διοίκηση. Οι ίδιοι που μετα το ματς με τη Λειβαδειά πέρσι τα φόρτωναν στους παίκτες μιλώντας για ιερές αγελάδες".


Λοιπόν κύριε Καράβολα επειδή δεν ανέχομαι από κανέναν ειρωνικά σχόλια για τους συντελεστές της καλύτερης, μέχρι σήμερα, εφημερίδας για τον Πανιώνιο που επι 2,5 χρόνια εργάστηκαν με επαγγελματική νοοτροπία εισπράτωντας πολλές φορές ειρωνείες όπως η δική σας, έχω να σας πω ότι. Οι δημοσιογράφοι του ΠΚ έγραφαν πάντα την άποψή τους. Οποια και αν ήταν αυτή. Φυσικά δεν διαβάζατε συχνά τον ΠΚ, ίσως γιατί είχατε ασχολίες με την αγωνιστική δραστηριότητα της Ηλιούπολης. Μπορώ να σας στείλω άπειρα άρθρα με εντονότατη κριτική. Και αρκετά πρωτοσέλιδα. Μπορείτε να μπείτε στο μπλογκ της εφημερίδας να διαβάζετε παλαιότερα άρθρα. Ξέρετε τι έκαναν οι συντάκτες του ΠΚ; Εβλεπαν και αναδείκνυαν τα θετικά κάθε φορά και όχι τα αρνητικά. Αυτό κάναμε μέχρι το τελευταίο φύλλο. Κριτική κάναμε κύριε Καράβολα. Απλά δεν ρίχναμε το ανάθεμα και δεν "εκτελούσαμε" χωρίς... δίκη κανέναν.

Οσο για την στήριξη της διοίκησης στο θέμα Λίνεν δυστυχώς για εσάς κυκλοφορήσαμε μετά την αποχώρηση Λίνεν (αλλά είπαμε δεν διαβάζατε συχνά ΠΚ) και φυσικά δεν μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε έναν προπονητή που ανάμεσα στο γαμπρό του και τον Πανιώνιο επέλεξε τον γαμπρό του. Εσείς που άλλες φορές ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ηλιούπολη επιλέξατε την Ηλιούπολη μπορεί να τον δικαιολογήσετε. Εμείς όχι. Και ναι στηρίξαμε τον Φερέρα, όπως και τον Σταματόπουλο, όπως και τον Παράσχο και τον Στόρε. Ξέρετε γιατί; Πολύ απλά γιατί όσο είναι κάποιος προπνητής του Πανιωνίου για εμάς είναι ο καλύτερος του κόσμου. Η εφημερίδα ανέστειλλε την έκδοσή της για οικονομικούς λόγους. Ολα τα άλλα είναι υποθέσεις, κουτσομπολιά και "φήμες" που δεν τιμούν την οικογένεια του Πανιωνίου. Προσβάλουν επαγγελματίες δημοσιογράφους που αφιλοκερδώς πρόσφεραν στην ομάδα μια εφημερίδα εξαιρετικής ποιότητας.

Αυτά τα λίγα και σας παρακαλώ πολύ να είστε πιο προσεκτικός όταν αναφέρεστε στον Πανιώνιο Κόσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: