ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Τέλος ο Κεντρέ...

Αγωνίστηκε σε δυο φιλικά ματς, αλλά τελικά σε επίσημο ματς δεν θα τον δούμε. Ο λόγος για τον Φρανκ Κεντρέ, για τον οποίο σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος μας ενημέρωσε ότι οι ιατρικές εξετάσεις του δεν ήταν καλές και έτσι... "κόπηκε". Φυσικά τα "Κ.Ν. πριν από 12 μέρες, 1 Αυγούστου (δειτε εδω) έγραφαν: "Επίσης ισχύει η πληροφορία ότι οι εργομετρικές εξετάσεις του Φρανκ Κουεντρέ δεν είναι... καλές και ότι ο Γάλλος αμυντικός χρειάζεται 6 με 8 εβδομάδες (δηλαδη 2 μήνες, καλό Οκτώβριο να λέμε....) προετοιμασία; Ερωτήματα....". Οταν το γράφαμε κάποιοι έλεγαν ότι πρέπει να κάνουμε ρεπορτάζ. Ευτυχώς κάνουμε ρεπορτάζ και μάλιστα εγκυρότατο!

Μεταγραφικών συνέχεια...

Χθες στα "Κ.Ν" έγραψα (σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα...) ότι με την αναμενόμενη απόκτηση του Πάτρικ Φουκουάγιο θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μπορείτε να πάτε λίγο πιο κάτω και να διαβάσετε το σχετικό κείμενο. Σήμερα στην Εξέδρα των Σπορ διάβασα ότι το ενδιαφέρων για τον Εμιλ Γιόχανσον παραμένει "ζωντανό". Μακάρι. Εξάλλου για να το γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα, που όπως γνωρίζουμε όλοι στον Πανιώνιο είναι η αγαπημένη ορισμένων στην "κυανέρυθρη" ΠΑΕ κάτι παραπάνω θα ξέρει... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ: "Στην τελική ευθεία για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Πανιώνιος και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κριθεί ποιος από τους δύο υποψήφιους θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη. Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής Εμίλ Γιόχανσον της Μόλντε έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον 23χρονο Πορτογάλο Βιτόριο Αντούνιες της Ρόμα. Η διοίκηση των Κυανερύθρων έχει συζητήσει με τις δύο ομάδες για τη μετακίνηση αυτών στη Νέα Σμύρνη ως δανεικών, ώστε να καλυφθεί το κενό που έχει αφήσει από τον Μάιο η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Αϊντραχτ. Ο Γιόχανσον συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, χωρίς φυσικά να έχει κλείσει το θέμα του Αντούνιες
Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι κοινοτικοί, αφού ο Πανιώνιος δεν έχει θέση ξένου μετά τη συμφωνία με τον Πατρίκ Φουνγκγουάγιο, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κυανέρυθρους και η απόκτηση του να ανακοινωθεί επίσημα. Ο 22χρονος Νοτιοαφρικανός είναι η δεύτερη λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας, αφού οι Κυανέρυθροι μετά την επιστροφή του Ουέλινγκτον Μπαρόνι στην Εσπανιόλ δεν είχαν κανέναν ποδοσφαιριστή για αυτή τη θέση".

Μακάρι να πάρουμε τον Εμίλ Γιόχανσον. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία και σκανδιναβό πυο σημαίνει ότι είναι άψογος επαγγελματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: