ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Αντίο στον Γιώργο Γιαννακόπουλο...

Η οικογένεια του Πανιωνίου αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα τον παλαίμαχο άσο της "κυανέρυθρης" ομάδας Γιώργο Γιαννακόπουλο. Λίγους μήνες μετά το θάνατο του αδερφού του Γιάννη, "έφυγε" και ο Γιώργος σε ηλικία μόλις 69 χρόνων. Η κηδεία του έγινε από το νεκροταφείο Καλλιθέας και την ΠΑΕ Πανιώνιος εκπροσώπησαν ο Νίκος Κουτρούπης, ο προπονητής Μίκαελ Στάρε και οι παίκτες Φ. Γουνδουλάκης και Γ. Κοντοές. Στεφάνια κατέθεσαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου. Καλό ταξίδι κυρ Γιώργο!!!

Από το επίσημο σάι του Πανιωνίου: Φτωχότερη είναι από εχθές η οικογένεια του «Ιστορικού» η οποία αποχαιρέτησε άλλο ένα μεγάλο στέλεχος της, τον παλαίμαχο άσσο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου Γιώργο Γιαννακόπουλο, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 69 ετών. Ο Γιώργος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα το 1941 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις αλάνες της συνοικίας. Ήταν γιος του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Αντώνη Γιαννακόπουλου. Ποδοσφαιριστής του ίδιου συλλόγου υπήρξε και ο μικρότερος αδερφός του, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έφυγε επίσης από κοντά μας πριν από λίγους μήνες. Αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή αλλά σκόραρε συχνά. Αγαπημένη του κίνηση ήταν η "κεφαλιά-ψαράκι".
Πριν από το 1958 εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου, στον οποίο αγωνίστηκε ως το 1963. Ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας του Πανιωνίου που έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 1961 και τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα.
Η κηδεία του Γιώργου Γιαννακόπουλου έγινε από το νεκροταφείο Καλλιθέας και τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο προπονητής Μίκαελ Στόρε, ο Νίκος Κουτρούπης, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Γουνδουλάκης και Κοντοές. Η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: