ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Θετικά μηνύματα...

Με δυο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο Α' ημίχρονο η ομάδα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, με αρκετά ατομικά λάθη. Το "0" κράτησε ο Μπέλιτς (ναι, ναι ο Μπέλιτς...) ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις σε τετ α - τετ των παικτών του Αστέρα. Στο Β' ημίχρονο τα λάθη μειώθηκαν, η απόδοση ανέβηκε και με τα δυο γκολ του Μπόσκο (αλήθεια ποια είναι η άποψη του κυρίου Μπάνκτσμπο για τον Μπάλαμπαν....) ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη. Από τους υπό δοκιμή Αφρικανούς καλά στοιχεία έδειξε για ένα ακόμη ματς ο Πάτρικ Φουκουάγιο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Στα υπόλοιπα. Ο Μπέλιτς αγωνίστηκε, παρ' ότι είναι στη "μαύρη λίστα" καθώς ο Γιούργκεν Μάχο έχει ενοχλήσεις στον "τετρακέφαλο. Μάλιστα ο Κροάτης γκολκίπερ θα ακολουθήσει την αποστολή στη Γερμανία, καθώς ο Μάχο θα βρίσκεται με την Εθνική Αυστρίας. Ωραίος προγραμματισμός από "μαύρο πρόβατο" βασικός!!!
Ο Ισαακ Πούπο δεν αγωνίστηκε γιατί τα εργομετρικά του δεν ήταν αρκετά... καλά και έμεινε στο Κορωπί για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον Φρανκ Κουεντρέ.
Ο Ρικάρντο Βαζ Τε όπως τόσο καιρο συνεχίζει τις θεραπείες του, όπως και ο Σίτο Ριέρα.

Υ.Γ. Η πληροφορία ότι η ΠΑΕ Αρης απέστειλε ευχαριστήρια τηλεγραφήματα στην ΠΑΕ Πανιώνιος και τον κύριο Γιένς Μπάνκτσμπο που του επέτρεψαν να αποκτήσει τον "αργό", "ακατάλληλο" και πάνω απ' όλα πανάκριβο Ντάνιελ Τσέζαρεκ διαψεύδεται από τους "κυανέρυθρους" παράγοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: