ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ρεπορταζάκι....

Το καθημερινό τους ραντεβού έχουν για σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου το απόγευμα στο "Απήλιον", όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου. Ο Μίκαελ Στόρε επέλεξε να ξεκουράσει την ομάδα αύριο Σάββατο δίνοντας μία ημέρα ρεπό. Για την Κυριακή έχει προγραμματισθεί μια απογευματινή προπόνηση στις 19:30 στο "Απήλιον", ενώ όπως είναι γνωστό η ομάδα θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 11:25 το πρωί για Γερμανία και ειδικότερα για την περιοχή Μπάντ Κρόιζναχ (Bad Kreuznach), εβδομήντα (70) χιλιόμετρα από την Φρανκφούρτη. Εκεί την Τρίτη 10 Αυγούστου θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Ισπανική Μάλαγα, στις 19:00 τοπική ώρα. Η αποστολή του Πανιωνίου θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της 11ης Αυγούστου.
Τα επόμενα φιλικά του Πανιωνίου επί ελληνικού εδάφους είναι: 14/8 με τον ΠΑΟ Ρουφ (7 μ.μ. - Απήλιον), 19/8 με τον Εθνικό (7 μ.μ. - Νέα Σμύρνη) και 20/8 με τον Λεβαδειακό (Απήλιον)

Στη Γερμανία ο Πούπο

Κατόπιν συνεννόησης μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Λιβερίας, ο Ισαάκ Πούπο δεν θα ταξιδέψει στη Λιβερία για το προγραμματισμένο φιλικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Μάλαγα στη Γερμανία. Με επιστολή της προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λιβερίας, η ΠΑΕ Πανιώνιος αφού ευχαριστεί για την κατανόηση της να επιτρέψει στον Ισαάκ Πούπο να παραμείνει στην Ελλάδα, χαιρετίζει με ικανοποίηση την αναγνώριση των ικανοτήτων του ποδοσφαιριστή της και αναμένει αντίστοιχες προσκλήσεις για το άμεσο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: