ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Αισιόδοξος ο Μίκαελ Στόρε

Ολοκληρώθηκε η παραμονή του Πανιωνίου στο Καρπενήσι, με τους «κυανέρυρθους» να επιστρέφουν χθες στην Αθήνα. Πριν την αναχώρηση, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Παναιτωλικό έκαναν αποκατάσταση στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν βάρη στο γυμναστήριο. Σε ότι έχει να κάνει με το διάστρεμμα που υπέστη ο Μπάλαμπαν, είναι ελαφρύ και ο Κροάτης πάταγε κανονικά χθες. Ωστόσο, θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για περίπου πέντε μέρες.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών Μίκαελ Στόρε μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας ως τώρα αλλά και τη δύσκολη συνέχεια:

«Έμεινε ένας μήνας για να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες στο Καρπενήσι και από τη δουλειά που κάναμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Θα τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας μας στο ερχόμενο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και μετά θα ταξιδέψουμε για Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα» τόνισε αρχικά ο 35χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει.

«Τον περισσότερο καιρό από εδώ και στο εξής θα δουλέψουμε στο αθλητικό μας κέντρο στο Κορωπί, όπου είναι άψογο και μας παρέχεται ότι ακριβώς χρειάζεται. Ότι κάναμε μέχρι στιγμής είναι παρελθόν. Στόχος μας είναι μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Τα τελευταία φιλικά θα είναι με ομάδες μικρότερης κατηγορίας, ώστε να παίξουν όλοι οι παίκτες. Άλλωστε στο πρωτάθλημα θα χρειαστούν όλοι. Έτσι πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα». Τέλος, αναφορικά με τους έξι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές ο Σουηδός τεχνικός θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, τονίζοντας: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Θα δούμε. Το σίγουρο είναι πως θα μείνουν μαζί μας και αυτή την εβδομάδα, ώστε να βγάλουμε τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: