ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τρελλαθηκαμε;


Εντάξει δεν θέλουμε να δώσουμε το γήπεδό μας στην Αεκ. Αλλά να καταστρέφουμε το γήπεδο μας; Για να καταφέρουμε τι; Να μην έχουμε εδρα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος; Είναι δυνατόν;

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από οπαδούς των «κυανέρυθρων». Οι οπαδοί του Πανιωνίου προκάλεσαν φθορές στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μην γίνει εκεί το ματς της ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. «Όσοι το έκαναν αυτό είναι θρασύδειλοι και αλήτες» ήταν το σχόλιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αν και βρίσκεται στο εξωτερικό, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ενημερώθηκε άμεσα για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και αφού αρχικά τόνισε πως «όντως είναι εξευτελιστικό να δίνουμε το γήπεδο στην ΑΕΚ, ειδικότερα από τη στιγμή που οι σχέσεις μας με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι κακές τα τελευταία χρόνια» στη συνέχεια παραδέχθηκε πως «δεν είναι σωστός τρόπος αντίδρασης αυτός. Αυτό που έγινε ξεφεύγει από τη λογική. Όσοι συμμετείχαν σε αυτό το συμβάν είναι θρασύδειλοι και αλήτες. Αν ήμουν πρόεδρος στην ομάδα τώρα θα έκλεινα τους συνδέσμους και τη Θύρα 3».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ άφησε αιχμές και για την Αστυνομία λέγοντας πως «η Αστυνομία έκανε, ως γνωστόν, άλλη μια… επιτυχία. Είναι μια μέρα που θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: