ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μεταγραφικά και άλλα...

Πορτογαλικά σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον αριστερό μπακ της Ρόμα, Βιτορίνο Αντούνεθ. Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα "Tuttosport" και η πορτογαλική "A Bola", αναφέρουν πως οι "κυανέρυθροι" έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 22χρονο Πορτογάλο, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα, αλλά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Λεϊσόες. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Αντούνεθ υπήρξε φιλολογικό ενδιαφέρον την περασμένη σεζόν από τον ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα να κάνει κάποιες επαφές, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτό που μένει να δούμε είναι κατά πόσο ισχύει το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον 22χρονο αμυντικό και αν τον θέλει με τη μορφή δανεισμού από τους "τζιαλορόσι".

Το βιογραφικό του Αντούνεθ εδω

Φαβορί οι Οκόρο και Φουνγκουάγιο...

Στην αγαπημένη (δεν είναι κακό να έχεις προτιμήσεις... και εγώ τα Νέα διαβάζω!) εφημερίδα ορισμένων στην ΠΑΕ Πανιώνιος, την "Εξέδρα" διαβάζουμε στο σημερινό ρεπορτάζ: "Αν και προχθές (01/08) ο Μίκαελ Στόρε έλεγε ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ποιος ή ποιοι από τους υπό δοκιμή παίκτες θα αποκτηθούν, όχι μόνο έχει καταλήξει σε αυτούς που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Πανιωνίου, αλλά έχει κάνει και τις εισηγήσεις του στη διοίκηση. Ο Σουηδός τεχνικός κατέθεσε τις απόψεις του στον Γιώργο Κιντή και τις επόμενες μέρες οι Κυανέρυθροι θα προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με αυτά που έδειξαν οι έξι υποψήφιοι, αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν ένα συμβόλαιο είναι οι Οκόρο (κατά πρώτο λόγο) και Φουνγκουάγιο. Ο πρώτος (δεξιός εξτρέμ) άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, καθώς είναι μόλις 20 χρόνων. Ο δεύτερος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ο Πανιώνιος «καίγεται» να αποκτήσει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Οσον αφορά τον Φρανκ Κεντρί και τους λόγους που ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν την Δευτέρα (02/08) ότι το θέμα είναι καθαρά τυπικό και πως η ανακοίνωση σύναψης συνεργασίας θα «ανέβει» στην ιστοσελίδα του συλλόγου τις επόμενες μέρες".

Σχόλιο Κ.Ν.: Καλός παίκτης ο Πορτογάλος αμυντικός μακάρι να τον αποκτήσουμε. Δείτε και το βιογραφικό του. Για τους υπο δοκιμή Αφρικανούς δεν έχω άποψη. Ας πούμε λένε ότι και ο Οκπόκο είναι καλός. Το ερώτημά μου είναι μπορούμε να στηριχθούμε σ' αυτά τα παιδιά και να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα; Αν ναι αυτοί που το πιστεύουν ας πάρουν το ρίσκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: