ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Με Βαζ Τε και Κεντρέ στη Γερμανία

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι: Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πανιωνίου. Σήμερα Κυριακή, οι κυανέρυθροι έχουν προπόνηση στο «Απήλιον» στις 19:30, ενώ αύριο το πρωί αναχωρούν για τη Γερμανία, όπου θα παραμείνουν 3 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Μάλαγα, στο δυνατότερο μέχρι στιγμής φιλικό.

Ο Μίκαελ Στόρε ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου, η οποία θα αποτελείται από τους: Μπέλιτς, Παναγόπουλος, Κοντοές, Κολοβός, Γιόνσον, Λάτκα, Πούπο, Αναστασόπουλος, Κοντοχρήστος, Κούρντι, Κούκετς, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Ριέρα, Σκούρτης, Οκόρο, Οκπάκο, Κεντρέ, Φουνκουάγιο (Πάτρικ), Βαζ Τε, Χαλαλί.

Η ομάδα του Πανιωνίου αναχωρεί τη Δευτέρα στις 11:25 το πρωί με πτήση της Aegean για τη Φρανκφούρτη και από εκεί οδικώς για το Μπαντ Κρόιζναχ, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χλμ. από το αεροδρόμιο. Οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν στις 19:00 τη Δευτέρα, την Τρίτη θα παίξουν το φιλικό με τη Μάλαγα (19:00 τοπική), ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματισθεί πρωινή προπόνηση στις 11:00. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την επιστροφή της στην Αθήνα στις 21:10 το βράδυ της Τετάρτης. Από τη μεριά της διοίκησης την ομάδα θα συνοδέψει ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Κατσιφαράκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Τσακίρης και ο Πρόεδρος κ. Κίντης θα μεταβούν την Τρίτη στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα.

Σχολιάκι: Εκτός αποστολής είναι οι διεθνείς Μάχο, Μανιάτης, Κουμορτζί, Σιόβας. Αντίθετα μετέχουν οι νεαροί Αφρικανοί Οκόρο, Οκπάκο, Φουνκουάγιο, ο νεαρός Αλγερινός Χαλαλί. Ο Μπέλιτς είναι κανονικά και μάλιστα θα είναι βασικός στο ματς με τη Μάλαγα, κάτι πυο σημαίνει ότι δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αντίθετα εκτός αποστολής είναιν οι: Μπουβάλ και Ομο τους οποίους δεν υπολογίζει ο Μίκαελ Στόρε στα αγωνιστικά του πλάνα.

Στα μεταγραφικά οι προσπάθειες για απόκτηση αριστερού μπακ συνεχίζονται. Αντούνεθ, Γιόχανσον και Ρινταρόι παραμένουν οι πρώτοι στόχοι... Μάλιστα οι πληροφορίες των "Κ.Ν." λένε ότι η ομάδα θα αποκτήσει μόνο αριστερό μπακ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: