ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Σ/Τ Γιώργου Κιντή

Στα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν χθες, με μερίδα οπαδών να καταστρέφει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης προκειμένου να μην αγωνιστεί εκεί η ΑΕΚ επικεντρώθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Κιντής, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που αρχικά είχε προγραμματιστεί για να συζητηθεί η ελληνοποίηση του Βασίλη Σκούρτη.

«Αισθάνομαι σοκ και θλίψη για αυτό που συνέβη. Το μίσος για την ΑΕΚ ξεπέρασε την αγάπη που νιώθουν για τον Πανιώνιο. Προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της ίδιας τους της ομάδας. Πριν παρθεί η απόφαση για να δοθεί το γήπεδο στην ΑΕΚ έπρεπε να είχε καλυφθεί το θέμα της ασφάλειας από την Πολιτεία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια, ο κ. Κιντής έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, από προχθές μέχρι σήμερα. Στο πρώτο ο κ. Αδαμίδης ζήτησε να χρησιμοποιήσει η ομάδα του το γήπεδο της Νέας Σμύρνης με εγγύηση για τις ζημιές που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν. Στη συνέχεια, μετέφερε το ότι βρέθηκε λύση με το γήπεδο του Περιστερίου αλλά επανήλθε όταν η UEFA απέρριψε την έδρα του Ατρομήτου και ζήτησε εκ νέου το γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έφτασε η ώρα να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου».

Ο κ. Κιντής ξεκαθάρισε ότι αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε όλα τα θέματα του Πανιωνίου και ότι δεν υπάρχει διάσταση με τον κ. Τσακίρη, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του τελευταίου «αν ήμουν εγώ πρόεδρος θα έκλεινα τη Θύρα 3 (όπου κάθονται οι «Πάνθηρες») και το σύνδεσμό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: