ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Λιανός: Ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα

Ο Ηλίας Λιανός έδωσε το παρών στην πρώτη προόνηση του Πανιωνίου για τη νέα περίοδο, δείχνοντας (και) με αυτό τον τρόπο ότι είναι ξανά κοντά στην ομάδα.

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς καλωσόρισε τους παίκτες του, στο Κλειστό της οδού Αρτάκης, ζητώντας τους να δουλέψουν σκληρά για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος: "Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλο τον κόσμο αλλά και ειδικά για την Ελλάδα, η παρουσία του κ. Λιανού αποτελεί εγγύηση για την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Το μεταγραφικό πεδίο μας είναι περιορισμένο, όμως κινηθήκαμε σωστά φέρνοντας στον Πανιώνιο, ταλαντούχους παίκτες, με μεγάλη όρεξη για μπάσκετ. Αυτό που θέλω είναι να δίνουν καθημερινά το 100% των δυνάμεων τους. Για μένα είναι η τρίτη σεζόν στον πάγκο του Πανιωνίου και θεωρώ την ομάδα δεύτερο σπίτι μου", τόνισε πριν την έναρξη της προπόνησης ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Τσιάρας επεσήμανε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο. Έπειτα από μία σεζόν που δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής είναι σημαντικό για μένα να παίξω καλό μπάσκετ. Η ομάδα έχει ταλέντο και φιλοδοξία και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, ο κόσμος του Πανιωνίου, είναι τεράστιο όπλο. Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τίποτα άλλο εκτός από σκληρή δουλειά".


Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, όπως ήταν φυσικό μίλησε στους παίκτες επισημαίνοντας πως σε ότι έχει να κάνει την περσινή περίοδο όλα θα διευθετηθούν. Στις δηλώσεις του τόνισε: "Χαίρομαι που επιστρέφω ενεργά στον Πανιώνιο. Η καταστάσεις είναι δύσκολες, αλλά με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε. Στηρίζουμε και πιστεύουμε τους έλληνες παίκτες, τα δικά μας παιδιά. Από τους 12 οι 9 στο ρόστερ θα είναι έλληνες και το πολύ να πάρουμε έναν κοινοτικό. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να βρίσκεται στο πλευρό μας". Εξάλλου πριν την προπόνηση είχε συνάντηση με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος λογικά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: