ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Δηλώσεις Μπερνάντ Κουμορτζί...

Ο Μπερνάρ Γιάο Κουμόρτζι είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην εθνική Γκάνας, τη φανέλα της οποίας θα φορέσει στο φιλικό με τη Νότιο Αφρική (11 Αυγούστου) και σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αποκάλυψε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιθυμούν την απόκτησή του.

«Μπορώ να σας πω ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για εμένα και είναι έτοιμοι να καταθέσουν προτάσεις. Ο σύλλογός μου με έχει ενημερώσει ότι θα μου επιτρέψει να φύγω αν τον ικανοποιήσει η προσφορά και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες», ήταν τα λόγια του 25χρονου μέσου στην ιστοσελίδα ghanasoccernet.com.

Μένει να δούμε αν όντως οι «αιώνιοι» σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Κουμόρτζι ή ο Γκανέζος αμυντικός χαφ προσπαθεί να τους «ξαναθυμίσει» την περίπτωσή του. Η εκτίμηση του Έβαλντ Λίνεν στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ενώ αντιθέτως το κέντρο του Παναθηναϊκού μοιάζει «γεμάτο» αυτή τη στιγμή και μόνο αν αποχωρήσουν οι Κλέιτον, Γκάμπριελ ίσως γίνει κρούση στον Πανιώνιο για τον παίκτη.

Σχόλιο Κ.Ν.: Βέβαια το συγκεκριμένο σάιτ έχει γράψει κατά καιρούς διάφορες... μπαλαφάρες για τον Κούμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: