ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Μεταγραφές τέλος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πανιώνιος με την αποκτήση του Πάτρικ Φουγκουάγιο (ίσως και κάποιον από τους Οκπόκο και Οκόρο) θα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις. Οι περιπτώσεις των Αντούνιες και Γιόχασον είναι πάντα ανοιχτές. Οι δύο αριστεροί μπακ που αγωνίζονται σε Ρόμα και Μόλντε αντίστοιχα, είναι δύσκολες περιπτώσεις και υπάρχουν πολλά εμπόδια για να αποκτηθούν. Στον Πανιώνιο ήταν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να αποκτήσουν έναν εκ των δύο, ωστόσο πλέον δεν καίγονται.
Και αυτό γιατί ο Πάτρικ Φουγκουάγιο έχει κερδίσει τους πάντες με την εικόνα που δείχνει και προορίζεται για βασικός. Την ίδια στιγμή σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ο Νοτιοαφρικανός δεν μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδια, τότε θα τον αντικαθιστά στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κεντρέ, καθώς στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Στόρε, έχουν ξεκαθαρίσει πως εφόσον χρειαστεί θα μπορεί να αγωνιστεί και ως μπακ. Άρα τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πανιώνιος δύσκολα θα κινηθεί για αριστερό μπακ, εκτός και αν είτε η περίπτωση του Γιόχασον, είτε του Αντούνιες απλοποιηθούν σε τεράστιο βαθμό.

Σχόλιο "Κ.Ν.": Ο Πάτρικ Φουγκουάγιο είναι 22 χρόνων (6/1/1988) και από το 2008 αγωνιζόταν στην Wits University Football Club της Νοτίου Αφρίκης, όπου τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε σε 17 ματς, ενώ τη σεζόν 2009-2010 ήταν βασικός σε 27 ματς. Προορίζεται να αντικαταστήσει τον διεθνή Γιώργο Τζαβέλα, ο οποίος στην ομάδα μας αγωνίστηκε 2,5 σεζόν, είχε 41 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Ειδικά τη σεζόν 2009-10 αναδείχθηκε πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος στις ασίστ. Μακάρι με την απόκτηση του Φουκουάγιο να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τα αριστερά μπακ του Ιστορικού να κάνουν μεγάλη καριέρα. Οψόμεθα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: