ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Γουνδουλάκης: «Aνταγωνιστικοί για πεντάδα»

Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις του Πανιώνιου. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο www.sport-fm.gr και εξήγησε τους λόγους της ήττας των «κυανέρυθρων» από τους νεοφώτιστους, έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας και ξεκαθάρισε το στόχο της ομάδας της Νέας Σμύρνης για τη φετινή σεζόν, άσχετα αν αυτή δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνέντευξη στον Νίκο Ράλλη

Κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με ήττα από το νεοφώτιστο Ολυμπιακό Βόλου. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και έχασε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

«Το σίγουρο είναι ότι περιμέναμε αλλιώς την πρεμιέρα μας στο νέο πρωτάθλημα... Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι αυτό έπαιξε το ρόλο του, τελικά. Ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε πολύ καλά και πήρε τη νίκη».

Μετά το γκολ που δεχτήκατε δεν καταφέρατε να αντιδράσετε.

«Το συζητήσαμε αυτό μεταξύ μας. Δεν πρέπει να ξαναδείξουμε τέτοια εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. Αν είμαστε πίσω στο σκορ, δεν πρέπει να αντιδρούμε με αυτόν τον τρόπο. Είτε ''τρώμε'' γκολ, είτε είμαστε μπροστά στο σκορ, πρέπει πάντα να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Τι «πετάς» από το ματς του Σαββάτου;

«''Πετάω'' την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Η ήττα πρέπει να μας προβληματίσει. Η χρονιά είναι δύσκολη. Πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και να μην ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον. Μόνο έτσι θα προχωρήσει ο Πανιώνιος».

Φέτος, αποκτήθηκαν αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος, όμως, είναι… «μαγκωμένος» για αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις… Εσύ πως κρίνεις το ρόστερ του Πανιωνίου: Πλήρες ή όχι;

«Αυτό δεν είναι δικιά μου υπόθεση. Η διοίκηση είναι υπεύθυνη για τα μεταγραφικά κι όχι εγώ. Εμένα δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα στο γήπεδο και να τα δίνω όλα για την ομάδα».

Έφυγαν και παίκτες «κλειδιά» το φετινό καλοκαίρι. Ο Νικολάου, ο Τζαβέλας και ο Εστογιανόφ. Καλύφθηκαν τα κενά τους;

«Φύγανε πολλοί και καλοί παίκτες. Με ομαδική δουλειά θα καλυφθούν τα κενά τους».

Ο Μίκαελ Στόρε είναι ένας νέος προπονητής. Στους τέσσερις, σχεδόν, μήνες που βρίσκεται στην ομάδα, πως σου φαίνεται και σαν άνθρωπος και σαν τεχνικός;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προπόνηση. Έχει διατηρήσει το καλό κλίμα και την καλή ψυχολογία στην ομάδα. Από κει και πέρα, όμως, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Στόρε είναι νέος, φιλόδοξος και πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ καλό».

Τώρα υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Πιστεύεις ότι θα είναι ευεργετική για την ομάδα σου;

«Αυτό δεν είναι απόλυτο. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει μια ομάδα. Αυτές τις 15 μέρες πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Χρειαζόμαστε βαθμούς από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, γιατί, όπως είπα και πριν, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο φέτος».

Ξεκάθαρα, ποιος είναι ο στόχος του Πανιωνίου φέτος;
«Η διοίκηση έχει θέσει το στόχο και αυτός είναι η πρώτη πεντάδα. Και όντως αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά για μένα, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος. Πέρυσι ήμασταν μόνο για δύο μήνες. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και όταν πλησιάζουν τα πλέι-οφ να δούμε τη βαθμολογία και να «κυνηγήσουμε» την πρώτη πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: