ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Απ' τα υβριστικά...

*** Καλημέρα "κυανέρυθρα" αδέρφια, καλημέρα Ιστορικέ. Δυστυχώς πικραθήκαμε το Σάββατο. Πικραθήκαμε από την ήττα. Πικραθήκαμε από την κακή εμφάνιση. Ομως δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Είμαστε Πανιώνιος κοιτάμε μπροστά. Πρέπει τα λάθη να διορθωθούν. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Πως να διορθωθούν τα αγωνιστικά λάθη όταν η ομάδα έχει απογυμνωθεί από αξιόλογους παίκτες; Μέχρι και ο Σκούφαλης θα ήταν... Κριστιάνο Ρονάλντο στο συνοθύλευμα του Σαββάτου!

*** Ειλικρινά σκεφτείτε είχε ποτέ ο Πανιώνιος αριστερό μπακ σαν τον συμπαθή Φουκουτέτοιο; 1.60 με τα χέρια στην ανάταση. Χωρίς καμία επιθετική πρωτοβουλία, ενώ και αμυντικά ήταν "κλάφτα χαράλαμπε", καθώς τον πέρναγε ο υπέρβαρος Μπρέσκα. Θέλετε μια εικόνα; Ο Φουκουτέτοιος αντίπαλος του Ρόμενταλ, του Σκόκο. Μόνο που σκέφτομαι με πιάνει... ναυτία!!!

*** Η ήττα και η απαράεδκτη εμφάνιση στη πρεμιέρα έχει "πατέρα" και δεν είναι ο Γιώργος Κιντής. Αυτός μαζί με τον Γιένς Μπάνκσμπο έχουν κάνει τα λάθη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. "Πατέρας" της τραγικής εμφάνισης είναι ο Μίκαελ Στόρε. Δεν ήξερε; Ας ρώταγε. Που είναι προπονητής; Στην καρδιτσομαγούλα; Γιατί επέλεξε τον ανέτοιμο Βαζ Τε; Μήπως για να... δικαιωθεί ο Κιντής που έλεγε ότι θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος; Γιατί έμεινε εκτός ο Ριέρα; Μήπως γιατί ο κύριος Μπάνκσμπο έχει πει ότι δεν κάνει;

*** Γιατί επιλέχθηκε για τη θέση του αριστερού μπακ ο Φουκοτέτοιος και όχι ο Γιάννης Κοντοές που και ποιο έμπειρος είναι και θα αγωνιζόταν με πάθος; Γιατί επιμένει με τον Μανιάτη αμυντικό χαφ, ενώ θα μπορούσ ενα αγωνιστεί ο Αναστασόπουλος δίπλα στον Τσότσαλιτς. Μήπως γιατί ο Αναστασόπουλος είναι δικό μας παιδί και δεν είναι αφρικανός; Τα "γιατί" είναι πολλά και ο κύριος Στόρε έχει την ευκαιρία με την διακοπή του πρωταθλήματος να τα απαντήσει.

*** Δεν έχει καμία δικαιολογία. Καμία. Αφού δέχθηκε να κάνουν κουμάντο στην ομάδα και τις μεταγραφές ο Κιντής και ο Μπάνκσμπο θα πρέπει να είναι έτοιμος να αποδεχθεί και τις ευθύνες του ή αν θέλετε την συνυπευθυνότητα στο άθλιο θέαμα που παρουσίασε η ομάδα το Σάββατο.

Υ.Γ. Σιέλ ο Πανιώνιος δεν φορούσε ποτέ. Γαλάζιο ναι. Στη δεκατία του '70, αλλά σιέλ ποτέ.

*** Σας χαιρετώ. Θα τα λέμε από εδώ. Στο makidiogos@gmail.com περιμένω τις απόψεις σας. Keep the Faith

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ONLINE ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ: ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΥ, "ΠΛΑΤΕΙΑΚΟΥ", BR FUNATIC ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΕΡΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: