ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μετά τον Ιωαννίδη, ο Καρντόσο

Λοιπόν τελικά ο Δανός "δαλάι λάμα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Γιενς Μπανκσμπο πρέπει να πάρει το βραβείο "επιλογής ποδοσφαιριστών". Μετά τον Ιωαννίδη του Ηρακλή που απορρίφθηκε από τον Δανό "δαλάι λάμα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για να καταλήξει στον... Παναθηναϊκό, έρχεται η σειρά του Οράσιο Καρντόσο. Οπως είναι γνωστό ο Αργεντίνος απορρίφθηκε (από τους πρώτους...) από τον Δανό "δαλάι λάμα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (μαζί με τον άλλο... άσχετο τον Τσέζαρεκ), γιατί ήταν.. αργός (!!!).

Ομως διαβάζω σήμερα στο gazzetta.gr ότι: "Το αφεντικό τρελάθηκε στον Ολυμπιακό και δεν σταματάει τις μεταγραφές! Μετά τον Ουρτάδο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, κλείνει και τον Οράσιο Καρντόσο, ο οποίος θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» μόλις τελειώσει ο Μαρέσκα. Για να κατηφορήσει ωστόσο ο Αργεντινός μέσος στο λιμάνι θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιο του Έντσο Μαρέσκα με τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εντοπίσει κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αναζητά έναν ικανό και έμπειρο αμυντικό μέσο για να πλαισιώσει τον Ντουντού".

Μα τόσο κορόιδο είναι ο Μαρινάκης και ο Βαλβέρδε; Πάνε να πάρουν έναν... αργό παίκτη; Δεν ρωτάνε τον Δανό "δαλάι λάμα" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πριν την πατήσουν και αυτοί όπως την πάτησε και ο Αρης με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ;
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: