ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αυλαία με νίκη...



Με νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ιστορικός, επικρατώντας 4-3 του Αστέρα στη Τρίπολη. Οι "κυανέρυθροι" απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό άγχος έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αν και όλοι περιμέναμε να δούμε περισσότερα νέα, φρεσκα, πρόσωπα στην ενδεκάδα. Αντί γι' αυτό μόνο ο Ανδριόλας και ο Κοιλιάρας ξεκίνησαν το ματς, ενώ ο Αναστασόπουλος μπήκε αλλαγή στο 59 και αγωνίστηκε δεξί μπακ!!! Φυσικά ο Γιαν Εκρα έμεινε πάλι εκτός ομάδας, αφού ο (πρώην πλέον) προπονητής Γιώτης Σταματόπουλος έμεινε..."συνεπής" δεν του έδωσε ούτε δευτερόλεπτο συννμετοχής. Μάλιστα προτίμησε να βάλει τον... Μπερτέ (που τον θυμήθηκε;) για να... κρατήσει το 4-3.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Ανδριόλας , Τζαβέλλας, Ντιαβαρά, Κοντοές, Μάκος, Νικολάου, Σκούφαλης, Κοιλιάρας (85' Μπερτέ), Ρεκόμπα, Αντερσον (66' Γουνδουλάκης ), Λουρένσο (59' Αναστασόπουλος).

Η χρονιά, ευτυχώς, τελείωσε ομαλά. Από αύριο Δευτέρα αρχίζει το "κτίσιμο" μιας νέας ομάδας, σε σταθερές βάσεις. Για μια ομάδα χωρίς "γαμπρούς", "κολλητούς", "φίλους" και "ημέτερους". Γιατί ο Πανιώνιος είναι ομάδα ιστορική και όχι δημόσια υπηρεσία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: