ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Συνέντευξη Τύπου Γ. Σταματόπουλου

Η εξασφάλιση της παραμονής και μαθηματικά με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα, είναι ο στόχος του Πανιωνίου όπως τόνισε ο Γιώτης Σταματόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

"Η ομάδα μέχρι σήμερα έχει παίξει και καλό ποδόσφαιρο και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς αυτό δεν συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα και φυσικά αυτό που μένει στο τέλος είναι αυτά τα αποτελέσματα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: "Βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα, μαθηματικά ο Πανιώνιος δεν έχει σωθεί ακόμα. Συνεπώς ο πρώτος μας και βασικός στόχος την Κυριακή θα είναι να σωθούμε και μαθηματικά. Πάμε στη Λάρισα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτή η ομάδα παλεύει και δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλος μας απ’ τη μεριά της, έχει επίσης στόχους, παλεύει για την έξοδο της στην Ευρώπη. Θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Την αισιοδοξία μου αυτή τη βασίζω στις εμφανίσεις που κάνουμε και στην προπόνηση κάθε μέρα με τα παιδιά. Πιστεύω ότι αν μειώσουμε τα λάθη μας, καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, τότε θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα φέροντας τον Πανιώνιο, όσο το δυνατό υψηλότερα στην βαθμολογία. Γιατί ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και η παρούσα βαθμολογική θέση δεν του αρμόζει".
Στο ερώτημα αν θα υποβάλλει την παραίτησή του σε περίπτωση ήττας ο κ. Σταματόπουλος τόνισε: "Είμαι μέλος της οικογενείας του Πανιωνίου και από την οικογένεια σου δεν φεύγεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: