ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Αχ βρε Λόλο, αχ

Με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ να χάνει δυο απίστευτα τετ - α - τετ και με την άμυνα για πρώτη φορά μετά από 51 (!!!) μέρες (από τις 14/2 στο ματς με τον Εργοτέλη στη Ν. Σμύρνη) να μην δέχεται γκολ, ο Πανιώνιος έμεινε όρθιος στο Αλκαζαρ και επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αντε να τελειώσει επιτέλους αυτή η χρονιά...
Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Γκονσάγκα (88' Μπάρκογλου), Μάκος, Εστογιανόφ (77' Γουνδουλάκης), Ρεκόμπα, Μαϊστόροβιτς, Κουμορτζί, Τζαβέλλας, (71' Σκούφαλης) Λουρένσο.
Δηλώσεις Γιώτη Σταματόπουλου
Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε: «Καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος και να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια, η ΑΕΛ και στα δύο ματς είχε την κατοχή της μπάλας, εμείς ήμασταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο μία κλασική ευκαιρία και με εξαίρεση το δοκάρι της ΑΕΛ ήταν η καλύτερη του αγώνα, μιας και ο Εστογιανόφ δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στα αποδυτήρια αποφασίσαμε όλοι μαζί να μην φύγουμε με άδεια χέρια από το Αλκαζάρ και οι παίκτες μου έδειξαν με την εμφάνισή τους ήταν αποφασισμένοι και καταφέραμε να κάνουμε μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία, αλλά δεν σκοράραμε. Φυσικά, δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από την ΑΕΛ που έδειξε ότι ήθελε το ματς αλλά σταθήκαμε τυχεροί και αυτή η τύχη μας έλειπε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Ο δεύτερός μας στόχος ήταν να σωθούμε και μαθηματικά και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια και στα παιδιά, που κάτω από αυτές τις συνθήκες κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να πάρουν τον βαθμό, όπως και στους φιλάθλους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».
Σε ερώτηση σε ποιους απευθύνθηκε με το τέλος της αναμέτρησης τρέχοντας στη Θύρα 3 του Αλκαζάρ τόνισε: «Οι άνθρωποι αυτοί ήταν οι γονείς μου που μένουν στον Πλαταμώνα, φίλοι μου αλλά και η γυναίκα μου, που έφτασε από τη Γερμανία σήμερα το πρωί», ενώ για τα σενάρια περί αλλαγής τεχνικής ηγεσίας τόνισε ότι είναι κι αυτός και οι παίκτες του επαγγελματίας και τα δέχονται «είμαστε όμως και άνθρωποι και σίγουρα δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα. Όμως αυτά τα έχει η δουλειά μας, πρέπει να δέχεσαι και να αντέχεις την πίεση». Σχολιάζοντας τη «μάχη» για την πέμπτη θέση τόνισε ότι η ΑΕΛ έχει δείξει ότι μπορεί να πιάσει σταθερά μία καλή απόδοση και είναι ουσιαστική στο παιχνίδι της και βλέπει πλεονέκτημα της ΑΕΛ σε αυτή τη «μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: