ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Επιστροφή στις νίκες





Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της μπροστά στο κοινό της η ομάδα μας, που επικράτησε του Θρασύβουλου με σκορ 4-1 σε παιχνίδι για την 29η ημέρα του πρωταθλήματος. Το τελικό αποτέλεσμα, φανερώνει και την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε από την αρχή με επιθετική φιλοσοφία το παιχνίδι, παρουσιάστηκε αποτελεσματικός και έφτασε εύκολα στη νίκη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Φρόντισε μάλιστα να δείξει από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άντερσον, με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Η υπεροχή της ομάδας μας καρποφόρησε πάντως με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Κουμορτζί με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ του Εστογιανόφ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Άντερσον με παρόμοιο τρόπο μετά από πάσα του Ρεκόμπα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ, με τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Τράικοβιτς βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα και με κεφαλιά σε σέντρα του Μαυρογενίδη μείωσε σε 2-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μισό, ο Πανιώνιος συνέχισε με επιθετικές διαθέσεις και στο 61΄έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα, με σκόρερ τον Εστογιανόφ, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ρεκόμπα. Στις καθυστερήσεις, ο Μπάρκογλου με βολέ μετά από σέντρα του Μανιάτη, έστειλε για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Πεσάνια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον (69` Κοιλιάρας), Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ (81` Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Τζαβέλλας, Λουρένσο (62` Σκούφαλης).

Ο προπονητής του Πανιώνιου Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Θέλαμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με μία νίκη μπροστά στον κόσμο μας, ο οποίος υπέφερε πάρα πολλά αυτή τη χρονιά, όπως και εμείς. Το πετύχαμε απέναντι σε μία ομάδα που από τη στιγμή που έχει υποβιβασθεί δε χαρίστηκε σε κανένα αντίπαλο. Ο Θρασύβουλος έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση μέσα στην Τούμπα, αλλά και μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα και γι αυτό το λόγο είπαμε ότι θα πρέπει να μπούμε σοβαροί και αποφασισμένοι να κάνουμε το καθήκον μας μπροστά στον κόσμο μας.
Ο κόσμος μας σήμερα δημιούργησε μία καταπληκτική και συγκινητική ατμόσφαιρα, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γι αυτό. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Να ευχηθώ σε όλους σας καλές γιορτές, καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και πίστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: