ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση των "Πανθήρων"

Την Κυριακή στις 5/4/09 στο γήπεδο της Λάρισας 4 αδέλφια μας πέσανε θύματα του απαράδεκτου τρομονόμου του κ. Ορφανού. Μαζί τους και ένας οπαδός της Λάρισας. Τα παιδιά αυτά σίγουρα θα προτιμούσαν να είχαν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών ή όπλων, ή για γαλάζια οικόπεδα, ή για φούσκες των χρηματιστηρίων παρά για την κατηγορία του να είσαι οπαδός.

Βέβαια οι κουστουμάτοι αυτοί κύριοι δεν αρκούνται μόνο στην εξόντωση όλων των οπαδών αλλά δίνουν και εντολές για ξυλοδαρμό των οπαδών ώστε να παρουσιαστεί στις εμετικές ειδήσεις των δημοσιοκάφρων ότι η αστυνομία προσπαθεί με το κάθε δυνατό μέσο να επιβάλει την τάξη στα γήπεδα. Ποια τάξη κύριε Ορφανέ; Την τάξη των στημένων αποτελεσμάτων; Την τάξη των χωραφιών-γηπέδων με 30 & 40 τιμή εισιτηρίου;
Η SUPER LEAGUE δεν χρειάζεται οπαδούς με άποψη και κρίση. Χρειάζεται οπαδούς πρόβατα-θεατές, ώστε να μπορούν όλοι οι παράγοντες και μη, ανεξέλεγκτα και ήσυχα να συνεχίσουν να βρωμίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Βέβαια θέλουμε να σταθούμε και στην “άψογη κι επιτυχημένη‘’ επιχείρηση σύλληψης των αδελφών μας από την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό πραγματοποιήθηκε με τον άδικο και απαράδεκτο ξυλοδαρμό των οπαδών μας, κατά την διάρκεια παραμονής μας στο γήπεδο αλλά και κατά την παραμονή των αδελφών μας στα γραφεία της Ασφάλειας στην Λάρισα. Βέβαια όταν καταλάβανε ότι είχαν ξυλοκοπήσει άσχημα ένα από τα αδέλφια μας, προτιμήσανε να τον αφήσουν ελεύθερο το ίδιο βράδυ ώστε να μπορέσουν να καλύψουν την απαράδεκτη μανία τους στο να χτυπάνε κόσμο. Πως να τον εμφανίσουν στον εισαγγελέα σε αυτήν την κατάσταση;
Οι ‘ κύριοι’ της ασφάλειας όταν καταλάβαν ότι τα στοιχεία που είχαν για τις κατηγορίες των οπαδών μας ήταν ελλειπή και λανθασμένα , προσπαθήσαν με έναν δικό τους τρόπο να μαγειρέψουν και να εμφανίσουν στοιχεία βγαλμένα απο το μικροσκοπικό και γουρουνίσιο μυαλό τους. Εμφανίσανε στους αδικοκρατημένους αδελφούς μας, συναδέλφους τους στην ασφάλεια, και τους παρουσιάσανε ως δικηγόρους με σκοπό την ομολογία των αδελφών μας για πράγματα τα οποία προφανώς δεν είχαν κάνει αλλά ούτε συμμετάσχει.

Θέλουμε όλοι σας να ενεργοποιηθείτε και να συμβάλετε στους αγώνες μας για την άμεση κατάργηση του απαράδεκτου τρομονόμου του κύριου Ορφανού και του κύριου Ιωαννίδη. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
Πως γίνεται ένας βιαστής ή ένας έμπορος ναρκωτικών να έχει δικαίωμα έφεσης αλλά και αναστολής ενώ ένας οπαδός να οδηγείται κατευθείαν στα κάγκελα της φυλακής και χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το ποινικό του μητρώο ;

Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ για μια ακόμη φορά μπαίνουν εμπόδιο στον τρομονόμο του κύριου Ορφανού και δεν ζητάνε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους MONSTERS της Λάρισας για την άμεση και αποτελεσματική συμμετοχή τους στον αγώνα που δώσαμε για την απελευθέρωση των αδικοκρατημένων αδελφών μας, τόσο και για το ίδιο βράδυ της άδικης σύλληψης αλλά και για την ήμερα της δίκης των αδελφών μας.

Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983


Δεν υπάρχουν σχόλια: