ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ηττα στον τελικό του κυπέλλου Πόλο

Με 9-6 ηττήθηκε ο Πανιώνιος από τον ΟΣΦΠ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Κώστα Λούδη για την υπερπροσπάθεια και περιμένουμε στις 22/4 το ευρωπαϊκό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Λούδης):
Ρέππας, Μιράλης 1, Μάζης 1, Κοκκινάκης , Θωμάκος , Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Μουρίκης Κ. , Μπεριστιάνος, Βλοντάκης , Καπότσης, Φλέγκας, Κουκής

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΔΗΣ (προπονητής Πανιωνίου): "Τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από μας και πιο έμπειρη ομάδα σε τελικούς. Το παιχνίδι κρίθηκε στον παίκτη παραπάνω τον δικό μας. Οι αποβολές που κερδίσαμε ήταν σωστές. Δεν είχαμε την υπομονή στην τελική προσπάθεια, ενώ αντίστοιχα το δυνατό όπλο του Ολυμπιακού είναι η άμυνα στον παίκτη λιγότερο. Η απώλεια του Κυπέλλου δεν θα μας επηρεάσει σε καμιά περίπτωση, ενόψει του επαναληπτικού τελικού του κυπέλλου Λεν Τρόφι με την Ζέγκεντ στην Ουγγαρία. Μέχρι στιγμής οι δύο μας στόχοι έχουν επιτευχθεί. Είμαστε στον τελικό του Λεν Τρόφι, που στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν μέσα στις επιδιώξεις μας, ενώ προκριθήκαμε και στον τελικό του κυπέλλου, όπου καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΚΟΣ (αρχηγός Πανιωνίου): "Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το κύπελλο. Κέρδισε τον τίτλο στις λεπτομέρειες. Ήμασταν κοντά στο σκορ, μειώσαμε σε 5-4 και 7-6, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και εκεί ήταν το κομβικό σημείο, διότι αντί να ισοφαρίσουμε δεχτήκαμε γκολ στην επόμενη επίθεση. Επιπλέον χάσαμε το Μάζη πολύ νωρίς στο παιχνίδι και το κενό του φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα. Εμείς βήμα-βήμα ανεβαίνουμε επίπεδο, πλησιάζουμε τον Ολυμπιακό και καταφέρνουμε να τον κοντράρουμε. Η ήττα αυτή και η απώλεια του τίτλου πιστεύω πως όχι μόνο δεν θα μας επηρεάσει, αλλά θα μας δώσει και δύναμη ενόψει του τελικού με την Ζέγκεντ στην Ουγγαρία, καθώς κοντράροντας τον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αυτό είναι μεγάλη επιτυχία και τονώνεται η αυτοπεποίθησή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: