ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ολοι δίπλα στην ομάδα...Ολοι στο Ελληνικό

Με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να οδηγηθεί η σειρά των προημιτελικών στο τρίτο ματς, ο Πανιώνιος On Telecoms υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (19.00) στο γήπεδο του Ελληνικού τον Αρη στον 2ο αγώνα της σειράς των πλέι-οφ. Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία τους δίχως προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Λόνι Μπάξτερ ο οποίος παραμένει στις ΗΠΑ. Αντίθετα, στην αποστολή θα μπει για πρώτη φορά φέτος ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος επέστρεψε πριν ένα μήνα από τη Σερβία και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms Ηλίας Λιανός με αφορμή τον 2ο αγώνα των προημιτελικών των πλέι-οφ με τον Αρη την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο του Ελληνικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Στον πρώτο αγώνα χάθηκε μία μάχη αλλά η σειρά των αγώνων είναι ακόμη ανοιχτή. Το προπονητικό τημ και κυρίως οι παίκτες της ομάδας έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας στον δεύτερο αγώνα με τον Αρη προκειμένου η πρόκριση να κριθεί στον 3ο αγώνα. Από την πλευρά μου είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες κυνηγώντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη σε μία καυτή έδρα και πιστεύω ότι και την Τετάρτη η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες για να κατακτήσει τη νίκη".

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29/4 (19:00) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΕΔΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Αρουλη ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: