ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Γιάννης Γεωργαλής: "Καθοριστικός αγώνας με Πανελληνιο"

Ολα τα μάτια στραμμένα στη μεγάλη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α1 ανάμεσα στον Πανιώνιο On telecoms και τον αήττητο έως τώρα Πανελλήνιου έχουν όλοι στο στρατόπεδο των "κυανέρυθρων" προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. "Μόνο με νίκη επί ενός αντιπάλου σαν τον Πανελλήνιο θα έχουν αξία οι δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες που προηγήθηκαν", δήλωσε ο φόργουορντ του Πανιώνιος On Telecoms Γιάννης Γεωργαλής στο επίσημο site της ομάδας.

Ο Γεωργαλής ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Πανελλήνιο γνωρίζει τα μυστικά του αντιπάλου του Πανιώνιος On Telecoms. "Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που θα έρθει στο Ελληνικό με την ψυχολογία στα ύψη αφού είναι αήττητη στο πρωτάθλημα της Α1 μετά από έξι αγώνες. Θεωρώ ότι ο αντίπαλός μας έχει πλούσιο ρόστερ, έναν πολύ καλό προπονητή και ουσιαστικά συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Ο Πανελλήνιος θα έρθει δίχως άγχος στην έδρα μας αφού δεν έχει να χάσει τίποτα", τόνισε ο Γιάννης Γεωργαλής.

Οσον αφορά τον Πανιώνιο On Telecoms ο Ελληνας φόργουορντ των κυανέρυθρων, ήταν απόλυτος: "Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Προερχόμαστε από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες φτάνωντας συνολικά στις τέσσερις σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν, κάτι που είχε πολλά χρόνια να πετύχει ο Πανιώνιος On Telecoms στο ξεκίνημα ενός πρωταθλήματος. Ομως για να έχουν αξία ειδικά οι δύο τελευταίες εκτός έδρας νίκες μας πρέπει να νικήσουμε τον Πανελλήνιο. Κι αυτό γιατί είναι μία ομάδα που λίγο έως πολύ έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, μία θέση από την 3η έως την 5η της Α1. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις αφού έχουμε καλή ψυχολογία από τη στιγμή της έλευσης του νέου προπονητή, του κ.Μάρκοβιτς, στην ομάδα, παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ικανότητα να πετύχουμε άλλη μία νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: