ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2007

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν για Εργοτέλη

Ο Έβαλντ Λίνεν προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις αναφορικά με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη: "Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είχε προηγηθεί με 2-0 και τελικά πήρε την ισοπαλία. Θεωρώ ότι η βαθμολογική του θέση είναι πλασματική. Το καλοκαίρι η ομάδα κράτησε τον περσινό κορμό και είχε κάποιες καλές προσθήκες όπως ο Γραμμόζης και ο Θεοδωρίδης. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και με την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, πρέπει οι ποδοσφαιριστές της να έχουν αποκτήσει και αυτοπεποίθηση. Είναι μία ομάδα επικίνδυνη, που μπορεί να σκοράρει εύκολα αφού έχει ποδοσφαιριστές με πολύ καλή ποιότητα όπως οι Κοιλιάρας, Ογκιένοβιτς, Θεοδωρίδης, Μελισσάς και Χάτζι.

Εμείς είχαμε πέντε παιχνίδια τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά θα είμαστε σε καλή κατάσταση το Σάββατο στο Παγκρήτιο. Στον αγώνα Κυπέλλου με την Καστοριά, είχα την ευκαιρία να ξεκουράσω τους Τζιμπούρ, Φερνάντες, Μαϊστόροβιτς, Νικολάου, Γουνδουλάκη που δεν αγωνίστηκαν καθόλου αλλά και τους Μάκο (35 λεπτά συμμετοχής) , Κουμορτζί (55 λεπτά συμμετοχής) και Σπυρόπουλο(55 λεπτά συμμετοχής). Πλέον έχουμε μπει στη διαδικασία να μαθαίνουμε να ξεκουραζόμαστε ακόμα και μετά από συνεχείς αγώνες.

Πέρυσι στον ίδιο αγώνα, είχαμε κάνει μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας στο Πρωτάθλημα. Φέτος, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να δώσουν οι παίκτες μας τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: