ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

Τι συμβαίνει ρε παιδιά;

Βαριά ήττα, απογοητευτική εμφάνιση και ο προβληματισμός είναι μεγάλος. Δυστυχώς η ομάδα κάνει «κοιλιά» και αυτό φαινόταν παρά (με πολύ δόση τύχης) νίκη επί της Ξάνθης. Παράλληλα και το ντεφορμάρισμα του Εβαλντ Λίνεν συνεχίζεται. Ο προπονητής μας μάλλον έχει μπερδέψει τις έδρες, καθώς δεν εξηγείται ότι στο άδειο Παγκρήτιο με αντίπαλο τον αδύναμο Εργοτέλη παρέταξε την ομάδα με τρια αμυντικά χαφ (Μάκο, Κουμορτζί, Νικολάου) και με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς λες και παίζαμε στο Μπερναμπέου (θυμίζω ότι ο Αστέρας Τρίπολης έριξε τρια γκολ στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο), ενώ στην γεμάτη Τούμπα άφησε εκτός αρχικής 11άδας τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων αγώνων Μάριο Νικολάου. Προφανώς ο προπονητής ξέρει καλύτερα, αλλά φαίνεται (εκ του αποτελέσματος...) ότι έκανε λάθος και τις δυο φορές. Οπως επίσης και με το σύστημα. Οποτε η ομάδα παίζιε 4-4-2 πάει καλά, όταν παίζει αυτό το περίεργο (για να τους χωρέσουμε όλους...) 4-2-1-2-1 δεν τσουλάει με τίποτα. Και όμως ο Λίνεν επιμένει να μην παίζει 4-4-2. Εχω ξαναγράψει ότι υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που δυστυχώς είτε παίζουν καλά, είτε όχι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, δημιουργώντας έτσι δημοσιουπαλληλικό κλίμα στην ομάδα. Ας πούμε το ντεφορμάρισμα του Πλετς δεν το βλέπει ο Εβαλντ Λίνεν; Οτι ο Γουνδουλάκης δεν είναι ο Φανούρης των πρώτων αγώνων δεν το βλέπει ο προπονητής μας; Υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια στην ομάδα; Θα μου πει κάποιος ότι ο προπονητής βλέπει όλη την εβδομάδα, ενώ εμείς μόνο τη Κυριακή. Σωστό. Ομως το πρωτάθλημα παίζεται τη Κυριακή και όχι στις προπονήσεις.

Από την απογοητευτική εμφάνιση στη Τούμπα πρέπει να εξαιρέσουμε τον συγκινητικό Γιάννη Μανιάτη και τον μαχητικό Ντάριο Φερνάντεζ. Οι υπόλοιποι (μαζί με το προπονητικό τημ) καλύτερα να ξεχάσουν γρήγορα την εμφάνιση που έκαναν.

Είπαμε κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Ούτε ο Λίνεν, ούτε οι παίκιτες, ούτε ο Θεός ο ίδιος. Ολοι είναι περαστικοί. Ο σύλλογος μένει αιώνια! Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, αφενός πρέπει να ενισχυθούμε στην αμυντική γραμμή, αφετέρου θα πρέπει παίκτες και προπονητής να διορθώσουν σύντομα τα (δυστυχώς επαναλαμβανόμενα) λάθη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: