ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007

Η κούραση έφερε την ήττα...

Η κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Κυριακάτικο ματς με τον Αρη υποχρέωσε τον Πανιώνιο On Telecoms στην πρώτη εντός έδρας ήττα για το ULEB Cup από τη Βιλερμπάν με 91-98 στην παράταση (κανονικός αγώνας 81-81). Οι κυανέρυθροι έχοντας τη συμπαράσταση χιλίων και πλέον φιλάθλων της ομάδας που βρέθηκαν μαζί τους από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο πάλεψαν, άγγιξαν τη νίκη, αλλά στο φινάλε δεν είχαν τις κατάλληλες επιθετικές επιλογές...
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 45-43, 62-56, 81-81 (κανονική διάρκεια), 91-98 (παράταση).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ξανθόπουλος 6, Κλιβς 8, Ζορόσκι 10, Γεωργαλής, Σάκοτα 14 (3), Καλαμπόκης 26 (2), Νιούλεϊ 12 (3), Καβαλιάουσκας, Κένταλ 11, Γιαννούλης 5.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Ο προπονητής του Πανιώνιος On Telecoms Νέναντ Μάρκοβιτς παρά την ήττα θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ακόμη τύχη στη διοργάνωση του ULEB Cup. "Στόχος μας πριν το ματς ήταν να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους 70 πόντους. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτο ημιχρόνου το καταφέραμε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε δυνάμεις. Δεν βγάλαμε αιφνιδιασμούς για να πετύχουμε εύκολα καλάθια, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και έτσι χάσαμε. Οταν ο αντίπαλος παίρνει 16 επιθετικά ριμπάουντ και η ομάδα σου κάνει 17 λάθη, τότε είναι δύσκολο να ζητάς τη νίκη σε ένα ματς. Η κούραση μας επηρέασε αφού παρότι προηγηθήκαμε δύο φορές με 9 και 10 πόντους διαφορά, δεν είχαμε ρυθμό για να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά. Πιστεύω πάντως ότι τίποτα δεν χάθηκε στη διοργάνωση. Οπως δείξαμε στο ματς με τον Αρη έχουμε την ικανότητα να πετυχαίνουμε εκτός έδρας νίκες. Αυτό πρέπει να κάνουμε στα δύο επόμενα ματς με τη Λάρισα για την Α1 και τη Γκραν Κανάρια για το ULEB Cup."

Δεν υπάρχουν σχόλια: