ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Μεγάλη νίκη με ρεκόρ Νούλεϊ

Ρεσιτάλ μπάσκετ που συνοδεύθηκε από μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ για τον Πανιώνιο On Telecoms που επικράτησε στο Ελληνικό με 90-71 των κιτρινόμαυρων. Οι κυανέρυθροι σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους τα τελευταία χρόνια έριξαν στο καναβάτσο από τα πρώτα λεπτά την ΑΕΚ και ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, τους 1.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ρεκόρ στην ιστορία της Α1 από τον Μπραντ Νιούλεϊ που είχει 8/8 τρίποντα!
Δεκαλεπτα 19-14,48-27,68-51,90-71
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ξανθόπουλος 2 (9 ασίστ), Ζορόσκι 9, Γεωργαλής 4, Σάκοτα 15 (3), Γιάνκοβιτς, Νιούλει 32 (4/4 διπ.,8/8 τρ.),Καβαλιάουσκας, Κένταλ 16 (7 ριμπ.), Γιαννούλης 12, Κατιάκος

Δηλώσεις Νέναντ Μάρκοβιτς

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση των παικτών της ομάδας εμφανίσθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιώνιος On Telecoms. "Αναλογιζόμενος ότι βρίσκομαι λιγότερο από δύο μέρες με την ομάδα είμαι εντυπωσιασμένος από την απόδοσή μας. Πήρα το ρίσκο να κλείσο τη σελίδα με τον προηγούμενο προπονητή και να ανοίξω μία νέα δικιά μου. Δεν έχω προλάβει να μεταδώσω ολοκληρωμένη τη δική μου φιλοσοφία στους παίκτες μου και ομολογώ πως δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν στο ματς. Ομως έμεινα εντυπωσιασμένος", δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός για να συμπληρώσει. "Δεν περιμένω φυσικά να έχουμε την ίδια ευστοχία όπως σήμερα σε όλα τα ματς. Αυτό όμως που με ικανοποίησε από όσα είδα ήταν η ενέργεια που έβγαλαν όλοι οι παίκτες. Εδειξαν αποφασισμένοι, είχαν επιθυμία για καλό μπάσκετ, θέληση για τη νίκη και το έδειξαν στο γήπεδο. Μελανό σημείο ήταν μόνο τα 13 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η ΑΕΚ αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό τον τομέα. Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μία νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας", κατέληξε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Το ιστορικό ρεκόρ του Μπραντ Νιούλει

Εγραψε ιστορία ο Μπραντ Νιούλεϊ! Ο Αυστραλός φόργουορντ του Πανιώνιος On Telecoms έσπασε το ρεκόρ ευστοχίας στα τρίποντα στην ιστορία της Α1 με τα 8/8 που σημείωσε εναντίον της Α.Ε.Κ. ένα ρεκόρ που μοιράζονταν τρεις παίκτες έως τώρα με 7/7 από τη γραμμή των 6μ.25.
Ο πρώτος που το είχε πετύχει ήταν ο Μίλαν Τόμιτς τη σεζόν 1997-98 πάλι με τον Ολυμπιακό εναντίον της Α.Ε.Κ. (3ος μικρός τελικός) και τον ακολούθησαν ο Γιώργος Μποζίκας σε ματς πλέι-οφ της σεζόν 2001-02 με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας εναντίον του Αρη και ο Κωστής Βασιλειάδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς εναντίον του Μακεδονικού τη σεζόν 2003-04, ένα παιχνίδι μάλιστα που είχε διεξαχθεί ακριβώς πριν τέσσερα χρόνια και μία ημέρα από το περασμένο Σάββατο (9/11/2003).

Δεν υπάρχουν σχόλια: