ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Τουρνουά Νεανίδων "Top Gym 2008"

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου 2008, στο Σαρλερουά του Βελγίου, διεξήχθη το διεθνές τουρνουά νεανίδων "Top Gym 2008". Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν οι ΗΠΑ, Ρουμανία, Γερμανία, Ολλάνδία, Ιταλία, Βέλγιο, Σλοβενία, Σoυηδία και Ελλάδα.

Κάθε χώρα εκπροσωπήθηκε από δυο αθλήτριες. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Μαριλένα Μπαρμαξίσογλου και η δική μας Πρωταθλήτρια Σοφιάννα Μακαντάση. Η Σοφιάννα απέδειξε για μία ακόμα φορά τις ικανότητές της και ύστερα από μια καταπληκτικήεμφάνιση κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα. Την ίδια θέση και το ίδιο χρώμα μεταλλίου κέρδισαν οι αθλήτριες μας στο μικτό ομαδικό αγώνα, στον οποίο είχαν παρτενέρ τους τις αθλήτριες της Σουηδίας.Η Σοφιάννα κατέκτησε επίσης την 7η θέση στις ασκήσεις εδάφους και την 7η θέση στους ασύμετρους ζυγούς, ενώ στο σύνθετο ατομικό ήρθε 7η ανάμεσα στις είκοσι αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα.

Πέρα από τα μετάλλια και την υπέροχη εμφάνιση, ουσιαστικότερο όλων είναι το γεγονός ότι η αθλήτριά μας απέκτησε σημαντικές εμπειρίες και θα είναι πιο έτοιμη στην επόμενη διεθνή συμμετοχή της, αφού οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν αποτελούν το μέλλον της Παγκόσμιας Γυμναστικής. Καθοδηγητής της στη μεγάλη της πορεία είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Σιούτης.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. νοιώθει για μία ακόμη φορά υπερήφανος για τη Σοφιάννα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: